September 15, 20195 yr Author On 13. 9. 2019. at 10:59, Arkadija said: Odgledla Državnog službenika. Nije loše, onako zanimljivo je i drži pažnju. Jedino ne mogu da shvatim da nisu mogli da angažuju više statista, jbt, DB čine 4 šefa, direktor i 3 operativca. Pa makarstatisti da zuje hodnicima. I kraj mi je totalno bzvz, čoveka su prekinuli u pola rečenice, odjavna špica i ćao do , nadamo se, sledeće sezone. E i ja odgledao, isti utisak, vidi se da se uzasno brzo radilo zato verovatno i ovo sto Arkadija spominje...Kancelarije DB su u Sava centru (sto naravno nema veze retko ko ce da primeti) . Meni zanimljivo sto likovi koje tumace Janketic, Stanic i Okanovic imaju ista imena a i funkcije kao njihovi likovu u Ubice moga oca???Mislim, radio je Gaga i jedno i drugo ali... Edited September 15, 20195 yr by Frank Pembleton
September 15, 20195 yr Pa to znaci da su isti likovi. Sto bi to bilo cudno? U Americi je to relativno cesta praksa..
September 15, 20195 yr To da likovi iz jedne serije budu gosti u drugoj je relativno česta pojava. Npr. detektiv Manč iz Homisajda se više puta pojavljivao u Redu i zakonu. Pogptovu ako su serije sa iste tv mreže. Edited September 15, 20195 yr by Arkadija
September 15, 20195 yr Author Ajde sad mi poredite Homisajd sa UMO i DS.... Nije problem tzv. krosover nego sta to znaci.BTW, to se obicno naznaci i ide u dva pravca....
September 15, 20195 yr On 24. 8. 2019. at 11:27, Milosh76 said: Grupa je zapravo nastala od pilota "Odeljenje" koji smo pre nekoliko godina, zajedno timski uradili producent Dragan Đurković, Nikola Ležaić (reditelj Tilva Roš) i ja, i scenaristi Vuk Ršumović i Dušan Bulić i taj pilot se takođe bavio klincima delinkventima. - Ali hteo sam da sada za seriju Grupa imamo još više junaka klinaca, hteo sam da imamo jedno društvo, grupu, ekipu koja je odrasla zajedno, koja ide u istu školu i onda smo krenuli da kopamo po našem detinjstvu, odrastanju, i dosta nekih tokova u scenariju je bazirano na primer na nekim mojim prijateljima iz srednje škole, ili po Katarininom (scenaristkinja Grupe) okruženju u Obrenovcu i Gvozdenovom (scenarista Grupe), u Novom Sadu. A, ko pobeđuje na kraju ove borbe, gledaoci će saznati od jeseni, premijerno na Prvom programu RTS-a. Uloge tumače: Igor Benčina; Filip Đurić; Denis Murić; Ivana Zečević; Marko Milivojev Mili; Milica Mima Trifunović; Tijana Marković; Pavle Mensur; Jasna Đuričić; Nela Mihajlović; Vojin Ćetković; Branka Katić. "Odeljenje" je trebalo da razbije ali koliko cujem blokirano jer je scenario previse udarao negde gde nije smelo.
September 15, 20195 yr On 13. 9. 2019. at 13:42, April said: I meni se čini da su malo naučili nešto o televizijskom minutu. Sound i kamera odrađuju posao za montažu, pa im preglumljivanje više nije potrebno. Napreduju. p.s. Naravno, svi su oni šalamala za Pejakovića i Meso, ali ostaje da vidimo kako će on da iznese drugu sezonu i da se ponese sa prevelikim očekivanjima. Mislim da se nastavak "Mesa" nece desiti.
September 15, 20195 yr Author On 15. 9. 2019. at 15:55, pasha said: "Odeljenje" je trebalo da razbije ali koliko cujem blokirano jer je scenario previse udarao negde gde nije smelo.Ne znam meni je Odeljenje izgledalo kao da je fokus na policiji, a ovde na krimosima...Možda se i varam... ... Shiit has hit the fan...
September 16, 20195 yr On 15. 9. 2019. at 15:55, pasha said: Mislim da se nastavak "Mesa" nece desiti. Nastavak Mesa je već snimljen. Zove se Kosti, a premijera je najavljena za 2020. godinu https://www.imdb.com/title/tt10451240/fullcredits/?ref_=tt_ov_st_sm
September 16, 20195 yr On 15. 9. 2019. at 15:55, pasha said: Mislim da se nastavak "Mesa" nece desiti. Fak. Nije da sam iznenađen...
September 17, 20195 yr Quote Na kanalu SuperStar TV ćemo gledati i novu kriminalističku seriju "Pevačica" u kojoj se za razliku od drugih serija istog žanra, prepliće svet magije i paranormalnih pojava sa istragom oko ubistva. "Crna magija, vradžbine, vračare...Pokušaćemo da odgonetnemo ne samo šta se desilo na nasipu već i ko je beli i crni mag u Srbiji. Šalim se, to je žanrovski nešto novo i veliki izazov", rekao je Predrag Gaga Antonijević na konferenciji za novinare.