Jump to content
IGNORED

BrExit?

jms_uk

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Ne verujem čak da će ni ta grupa od 40+ bekbenčera iz ERG/1922 nešto posebno da uradi. Ove nedelje valjda treba da se glasa o nekom zakonu koji se tiče Customs Union. Ja mislim da će da ćute ko pizde i samo da laju iz klupa i u medije, tj sviraće za svoju publiku.

pa to. bekbencerima je jedino bitno da zadrze svoje glasace na lokalu. znaci - nista isticanje, nista tabori, samo pizdunstvo i lajanje iz klupa. cenim da vecinu ionako ic ne interesuje ko je vodja u ovom jebarniku, samo da se sacuva stolica. a strah se znatno uvecavazborg kuloarskih spekulacija o mogucnosti prevremenih izbora. 

Posted

lineker u elementu...

Who would have thought a month ago that David Davis would resign before Gareth Southgate?

Posted

Lineker je kralj.

U međuvremenu, novi momenti:

Da da. Šef kabineta Torijevaca zove poslanike Laburista na moljakanje da spasu vladu od torijevskih poslanika.

Glasanje o nekom zakonu o carinskoj uniji je valjda u petak ili u ponedeljak. Izgleda da im je ogromna prpa ako traže podršku Laburista. Postaje pitanje koliko će ovo sve postati jednostavno neprihvatljivo.

Posted

Boris Agonistes

Balkanci nek čekaju...

Posted

Will he... won't he? Oh the suspense....!

Ministri nek čekaju.. :sleep:

Posted
3 hours ago, adam said:

pa to. bekbencerima je jedino bitno da zadrze svoje glasace na lokalu. znaci - nista isticanje, nista tabori, samo pizdunstvo i lajanje iz klupa. cenim da vecinu ionako ic ne interesuje ko je vodja u ovom jebarniku, samo da se sacuva stolica. a strah se znatno uvecavazborg kuloarskih spekulacija o mogucnosti prevremenih izbora. 

Sada nema vise skrivanja - ili ce glasati za ili protiv. Jos ako budu glasali sa Laburistima odo im glave - mozda ce se konacno Konzerve rascepiti - vec 40 godina se ceka na to, a sada ne znam kako ce ovo da zakrpe.

Posted

Dao je ostavku.

Posted

Gouv i Foks verovatno trenutno whattsapišu jedan drugog sve u 16.

Posted (edited)

Edited by Roger Sanchez
Posted

boris krenuo u juris na no 10. 

a gove pojo govno i podrzao premijerku :cry:

i sve to oko plana koji bi eu oduvala samo tako? 

imam osecaj da se ovo pazljivo sprema vec neko vreme. 

Posted
13 minutes ago, adam said:

i sve to oko plana koji bi eu oduvala samo tako?

Mejova je bila u Nemačkoj prošle nedelje. Teško mi je pomisliti da sve ovo radi sve i da joj je Merkelova rekla da se može jebat'.

I dalje sam prosto siguran da jednostavno nema teorije da im EU (ponajviše Francuska i Nemačka) dopusti razdvajanje single marketa na services and goods. Zašto bi? Ili da prihvate ovo magično rešenje oko granice sa Irskom. Prosto će verovatno samo da klimnu glavom, kao "razmotrićemo", i onda u nedeljama koje stižu da jednostavno kažu "ne može ovako" samo na kašičicu.

Ako je ne obore per toga, svakako.

• Create New...