July 9, 20186 yr 56 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ne verujem čak da će ni ta grupa od 40+ bekbenčera iz ERG/1922 nešto posebno da uradi. Ove nedelje valjda treba da se glasa o nekom zakonu koji se tiče Customs Union. Ja mislim da će da ćute ko pizde i samo da laju iz klupa i u medije, tj sviraće za svoju publiku. pa to. bekbencerima je jedino bitno da zadrze svoje glasace na lokalu. znaci - nista isticanje, nista tabori, samo pizdunstvo i lajanje iz klupa. cenim da vecinu ionako ic ne interesuje ko je vodja u ovom jebarniku, samo da se sacuva stolica. a strah se znatno uvecavazborg kuloarskih spekulacija o mogucnosti prevremenih izbora.
July 9, 20186 yr lineker u elementu... Who would have thought a month ago that David Davis would resign before Gareth Southgate?
July 9, 20186 yr Lineker je kralj. U međuvremenu, novi momenti: Da da. Šef kabineta Torijevaca zove poslanike Laburista na moljakanje da spasu vladu od torijevskih poslanika. Glasanje o nekom zakonu o carinskoj uniji je valjda u petak ili u ponedeljak. Izgleda da im je ogromna prpa ako traže podršku Laburista. Postaje pitanje koliko će ovo sve postati jednostavno neprihvatljivo.
July 9, 20186 yr 3 hours ago, adam said: pa to. bekbencerima je jedino bitno da zadrze svoje glasace na lokalu. znaci - nista isticanje, nista tabori, samo pizdunstvo i lajanje iz klupa. cenim da vecinu ionako ic ne interesuje ko je vodja u ovom jebarniku, samo da se sacuva stolica. a strah se znatno uvecavazborg kuloarskih spekulacija o mogucnosti prevremenih izbora. Sada nema vise skrivanja - ili ce glasati za ili protiv. Jos ako budu glasali sa Laburistima odo im glave - mozda ce se konacno Konzerve rascepiti - vec 40 godina se ceka na to, a sada ne znam kako ce ovo da zakrpe.
July 9, 20186 yr boris krenuo u juris na no 10. a gove pojo govno i podrzao premijerku . i sve to oko plana koji bi eu oduvala samo tako? imam osecaj da se ovo pazljivo sprema vec neko vreme.
July 9, 20186 yr 13 minutes ago, adam said: i sve to oko plana koji bi eu oduvala samo tako? Mejova je bila u Nemačkoj prošle nedelje. Teško mi je pomisliti da sve ovo radi sve i da joj je Merkelova rekla da se može jebat'. I dalje sam prosto siguran da jednostavno nema teorije da im EU (ponajviše Francuska i Nemačka) dopusti razdvajanje single marketa na services and goods. Zašto bi? Ili da prihvate ovo magično rešenje oko granice sa Irskom. Prosto će verovatno samo da klimnu glavom, kao "razmotrićemo", i onda u nedeljama koje stižu da jednostavno kažu "ne može ovako" samo na kašičicu. Ako je ne obore per toga, svakako.