Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Starmer ima jedinstvenu priliku da napravi nesto radikalno, veliko i dobro, ali siroma, sav se nesto usro. Laburisti su tek procenat ili dva ispred drugostojecih torijevaca, koji u istoriji nikad nisu bili ovoliko nepopularni. Faraz bi mogao uzeti jos 20ak mjesta na iducim izborima ako ovako ostanu stvari, a ko zna hoce li ga Musk i Trampara ipak pogurati ako izglade ovo sto su kao zakuhali.   

Danas na radiju vele, 58% millennials (born between 81-96) support death penalty, a Andrew Tate, Joe Rogan, Jordan Petersen su im uzori i ne bi imali nista protiv diktature. 

Nisam ja bas tako optimistican da su Briti nesto narocito nadosli, nego ih udarilo po dzepu. 

Edited by Seabass

• Replies 5.4k
  • Views 512.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Meni će večno ostati u sećanju reportaža, mislim, Channel 4 newsa, gde intervjuišu nekoliko bogatih engleskih penzosa u njihovim vilama na južnoj obali Španije (inače, nekoliko delova španske obale pr

• Srećna vam sloboda junaci

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Prosečan Englez najviše jede jelo koje je izglasano za tradicionalni britanski dish, tj. chicken tikka masala. Ne mogu reći da ne podržavam

Posted Images

PPP UKies, careful what you eat! 

22 minutes ago, Roger Sanchez said:

PPP UKies, careful what you eat! 

Ovo sve je bilo poznato i predvidivo jos pred referendum 2016, upozoravali ljudi ali mantralo se 'ne trebaju nam experti' i 'project fear'. Svjeze voce i povrce nikad u UK nije bilo bogznasta, ali je barem bilo svjeze i pouzdanog kvaliteta. Zadnjih nekoliko godina je sve znatno losije, bajato, prljavo ali posto nema drugog izbora, to je sto je. Zavladala moronstina svuda, valja ce to izgleda batinom iskorijenit.

• 10 months later...

one-tenth of the damage

And yet Westminster still behaves as if 2016 voters - many no longer with us - outrank the young, the living, and the future.

Brexit is being kept alive by a political class that gains from it, not by the public.

https://thenewworld.co.uk/peter-kellner-an-anti-brexit-majority-of-eight-million/

Britain is now overwhelmingly pro-European 👉 the public has moved on.

The only people still defending Brexit are the ones benefiting from the damage.

G7rhyecXkAAR3Zd?format=jpg&name=large

https://x.com/LizWebsterSBF/status/1998157649288851898

Edited by vememah

Sve je to tacno, ali pitanje je da li bi EU prihvatila da se UK vrati pod uslovima koje je do Brexita imala, a koji su najpovoljniji za jednu zemlju clanicu nego za sve ostale. Koliko god bih hteo da se UK vrati u EU, neki buduci politicki konflikt ili spoticanje EU struktura (kao i da bez toga nisu dovoljno trome) od strane UK bi bio preveliki rizik.

Ko vam uošte garantuje da ćemo vas primiti nazad? Vi ste baš neki optimisti D

Pa upravo to i napisah. Nema šanse da se to desi, bar dok još postoji rizik od Faraža da bude neki kurac.

Naravno, nego mi nerealni ovi brojevi. Tj. jasno mi je da su mnogi shvatili da su se zajebali i da brexit nije ono što su mislili. Ali šta je tu je, priznaj grešku i gledaj kako ćeš dalje, a ovo za ponovno priključenje mi je u fazonu - puj pike, ne važi. Mada s druge strane jeste prirodno, jer je to lakši put.

to je ono sto mi nikad nije bilo jasno. ti si u elitnom klubu, jedan od retkih koji se pitaju i smisljaju pravila, imas krdo privilegija o kojima vecina clanova ne moze ni da sanja. imas samo korist od clanstva i sve to pod neverovatno povoljnim uslovima jer je u nekoj proslosti raznima bilo bitno da se uclanis (eez) jer si bio 'elita'. i ti iz cista mira iz tog kluba izadjes - i to u situaciji kad skoro da nisi ni senka one 'elite' koju su vabili najpovoljnijim mogicim uslovima. i umesto da se drzis svim snagama te pozicije, ti odlucis da ti to ic ne treba.

i sad kad su provalili da to bas i nije bilo mudro, razmisljaju o tome da se vrate.

moze, sto da ne, al stanite lepo u red ko i svi ostali. a one privilegije, moze i to. cim vratite kurs funte u odnosu na evro na onaj sto je bio u odnosu na nemacku marku 70ih kad ste usli.

degenerici svi odreda.

edip oko 4 marke bila funta.

Edited by adam

• 6 months later...
  • Author

Sad ce desetogodisnjica

https://www.theguardian.com/uk-news/2026/jun/20/boats-bankers-and-borders-five-symbols-that-sum-up-brexit-a-decade-on

Ten years ago the UK voted 52% to 48% to leave the European Union, triggering a long and tortuous political process.

It took until 1 January 2021 for the country to sever its links to the single market and customs union, but the fractures Brexit left in Britain’s body politic, international relations and economy remain.

How to understand such a seismic split? Here we look at five of the touchstones of the 2016 referendum and what they can tell us about the reality that followed the rhetoric.

Kretenski potez bio i ostao

• Author
1 minute ago, Tsai said:

Kretenski potez bio i ostao

Naravno. Ja se nerviram / ljut sam i dalje.

Ja ne vidim ni da je UK propala nit da se preporodila...

350mil quid, Turkey, Take Back Control.

Stara Nadzak Baba se razbolela, ko ce bolje da je leci - Jukej sa 350 ili IJu?

Jukej, jer threefitty!

Ne mogu da pronadjem reklame o Turcima, shipt, ovaj Albancima i ostalim Srbima koji ce da preplave UK jer IJu!

14 hours ago, Shan Jan said:

Ja ne vidim ni da je UK propala nit da se preporodila...

10 godina je prekratko da se izvede takav zaključak.

Mene zanima kako average Joe percipira kvalitet svog života sada u odnosu na prebrexit period.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.