elementary Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Meni je neverovatno da tolike godine ne možete da prodate nekog igrača . Koji je zadnji igrač koji je prodat za ozbiljan novac ? Ja se sećam onog Đenića da ste prodali a to je bilo pre 15 godina možda , mada ne verujem da je tu neka velika suma u pitanju. Onaj Stefanović(valjda se tako prezivao) golman je bio veliki talenat , ne znam šta je bilo sa njim. Para nema , sponzora nema tako da morate i nekog igrača da prodate ako mislite da preživite. Ima li nekog talenta koji može biti prodat za solidnu sumu ? Vidim i golman sadašnji nije loš.
fetboj Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Meni je neverovatno da tolike godine ne možete da prodate nekog igrača . Koji je zadnji igrač koji je prodat za ozbiljan novac ? Ja se sećam onog Đenića da ste prodali a to je bilo pre 15 godina možda , mada ne verujem da je tu neka velika suma u pitanju. Onaj Stefanović(valjda se tako prezivao) golman je bio veliki talenat , ne znam šta je bilo sa njim. Para nema , sponzora nema tako da morate i nekog igrača da prodate ako mislite da preživite. Ima li nekog talenta koji može biti prodat za solidnu sumu ? Vidim i golman sadašnji nije loš. zato sto Radnicki nikad nije imao para za jake ugovore i kada posle par meseci igrac ne dobije platu pokupi se i ode, ili tuzi klub i ode, u svakom slucaju ode za dz. Sad je malo bolja situacija ali je problem sto onaj koji je pravio te ugovore i dalje to radi i zovu ga dozivotni sekretar.
Constantin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 МЕЧ У НЕДЕЉУ ЧЕКАМО КАО ПОЛУФИНАЛИСТИ КУПА http://fkradnickinis.rs/golman-jovanovic-mec-u-nedelju-cekamo-kao-polufinalisti-kupa/
W.F.C. Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kako ga cenite, Aca - Raul, Rados, Tomke, Darko - Guma, Brzi, Djuricko - Captain, Apostol, Baloteli ?
MaErAkLoIJA Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kako ga cenite, Aca - Raul, Rados, Tomke, Darko - Guma, Brzi, Djuricko - Captain, Apostol, Baloteli ? Cenim ga ali bar jednog stopera da imamo u rezervi i zbog zamene sa Gumom kao na utakmici protiv Lucana kada se Tomke vrati na svoju poziciju sa koje je i pokrenuo akciju za kreiranje gola i zbog bekovskih pozicija jer ne znam koliko su ovi omladinci spremni za ovakve utakmice...
Constantin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kako ga cenite, Aca - Raul, Rados, Tomke, Darko - Guma, Brzi, Djuricko - Captain, Apostol, Baloteli ? To je to, nema drugo...eventualno Mrci umesto Apostola, što je u domenu SF...ali bi u toj varijanti (sa Mrkom) bili mnogo opasniji na kontre ;) Cenim ga ali bar jednog stopera da imamo u rezervi i zbog zamene sa Gumom kao na utakmici protiv Lucana kada se Tomke vrati na svoju poziciju sa koje je i pokrenuo akciju za kreiranje gola i zbog bekovskih pozicija jer ne znam koliko su ovi omladinci spremni za ovakve utakmice... Nema drugi štoperi...to je to. Laka "požuteo", Djole i Žile povredjeni. Ne d'o bog da se nešto desi Radošu ili Tomketu...prelazimo na 3-5-2 ;)
W.F.C. Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Derbi je za nama sa svim svojim uzbuđenjima i traumatskim posledicama, a u sredu je na redu već nova značajna utakmica za crno-bele. Partizan igra meč 1/4 finala Kupa Srbije, a protivnik je Radnički iz Niša, koji ove sezone briljira i trenutno je na tabeli ispred Partizana. Nišlije pod vođstvom trenera Rastavca, kako jesenac, tako i na proleće, gaze sve pred sobom i onako iz senke mic po mic primiču se vrhu tabele, a evo ih u završnici kupa. Nišlije su od svog osnivanja 1923. godine pisali slavnu istoriju, a danas su ponovo jedna od perjanica srpskog fudbala i respektabilan ligaš, koji sa pravom reflektuje na visoke ciljeve u oba takmičenja u kojima nastupa. Od povratka u elitu srpskog fudbala 2012. ovaj vitalni 93- godišnjak, sa nadimkom „Real sa Nišave”, pokazuje stalnu tendenciju napretka, a od dolaska trenera Rastavca, to je posebno izraženo. Kao takav biće ozbiljna prepreka crno-belima na putu ka osvajanju kupa, što je prevashodni cilj crno-belih ovog proleća. Teta Biki s kikice i cika Ivan Tomic sa jadikovke... uzivajte :) Edited March 1, 2016 by W.F.C.
Rumpelstiltskin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Репортажа Ал Џазире (ваљда се овако пише). ko ti javio da ima reportaza na Al Jazeeru ? Aman ... Masonu ;)
nikolani80 Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Gumica ce ide,ce ide,na kraj precutno si ostade ko ona izreka,gde svi tu i mali mujo....
Constantin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 ko ti javio da ima reportaza na Al Jazeeru ? Aman ... Masonu ;) Drtino dementna...pa jel si zaboravio da sam ti rekao da su protiv Javora bili iza gola :P Gumica ce ide,ce ide,na kraj precutno si ostade ko ona izreka,gde svi tu i mali mujo.... Neka ga...vidiš da nam "zlata vredi", dok stasaju klinci..
Rumpelstiltskin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Drtino dementna...pa jel si zaboravio da sam ti rekao da su protiv Javora bili iza gola :P
Recommended Posts