Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

Ne ide mi se sam na tekmu kao budala,a od ovih mojih nece niko da ide. 

Gledacu kad budu u pley ofu ako gostuju na Marakani,JNA (tu mogu da upecam nekog da gleda suprotnicki tabor dok ja gledam RN) i ako gostuju Vozdovcu (stadion mi 2 ulice iznad moje zgrade)

Ni Banjica baš nije daleko. Da li će neko biti danas na Banjici?

Znaci marinkova bara to je pandan u Nisu naselje cz,pa dobro ionako nas smatraju njima.Nije ti na mestu konstatacija "ne mogu sam".Ko ce da prenese utiske sa banjice i o svakom igracu pojedinacno,a ti zivis za razmeru beograda veoma blizu.Steta....

Ne ide mi se sam na tekmu kao budala,a od ovih mojih nece niko da ide. 

Gledacu kad budu u pley ofu ako gostuju na Marakani,JNA (tu mogu da upecam nekog da gleda suprotnicki tabor dok ja gledam RN) i ako gostuju Vozdovcu (stadion mi 2 ulice iznad moje zgrade)

Ima ponekad i svojih drazi otici sam da gledas voljeni tim

Radnički je rezultatima potvrdio da je rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom. Dovoljno je reći da su u prolećnom delu četiri puta bili uspešniji od domaćina. Igraju disciplinovano i odgovorno, a teško i primaju golove. Rastavac je u naš fudbal uneo neku novu crtu koja se u potpunosti ogleda kroz rezultate Nišlija – hvali protivnika Slađan Nikolić.

http://sport.rs/34920-nislije-jake-kao-veciti/

Јовановић, Булатовић, Ђорђевић, Лакић-Пешић, Петровић, Томић, Ђуричковић, Марјановић, Апостоловић, Мркић, Тодоровић

Рад - Раднички Н, 16:00 - ПРЕНОС УЖИВО:

Браво за пренос!

Ово ли играмо у Меморис?

Мени пуче стрим...

• Author

Smesi nam se Lalatovic sledece nedelje, samo je pitanje dal tamo ili na Cairu.

Smesi nam se Lalatovic sledece nedelje, samo je pitanje dal tamo ili na Cairu.

tamo
  • Author

tamo

Ne se znaje, Vozdovac smanjio.

Rad nam upravo objasnjava zasto nam je i ovaj plej of mnogo. Voleo bi da gresim ali cuvajte zivce u narednih dva meseca. Hvala Rasti za sve, a uprava ako ne nadje lovu, sredi finansjsku situaciju u klubu i dovede pojacanja za narednu sezonu, nek se gone u tri lepe pizde materine.

Ne se znaje, Vozdovac smanjio.

Rad nam upravo objasnjava zasto nam je i ovaj plej of mnogo. Voleo bi da gresim ali cuvajte zivce u narednih dva meseca. Hvala Rasti za sve, a uprava ako ne nadje lovu, sredi finansjsku situaciju u klubu i dovede pojacanja za narednu sezonu, nek se gone u tri lepe pizde materine.

Doci ce zuti ljudi i pice vodu sa Nisave...

:rolf:

izgoreo si ga debeljko

Edited by Rumpelstiltskin

• Author

Tabela

1. Zvezda 41

2. Partizan 27

3. Cukaricki 27

4. Borac 23

5. Vojvodina 23

6. Radnicki 23

7. Vozdovac 20

8. Radnik 19

Raspored:

1. Vojvodina (g)

2. Vozdovac (k)

3. Radnik (k)

4. Borac (g)

5. Cukaricki (g)

6. Partizan (k)

7. Zvezda (g)

Edited by Dali_man

Браво за пренос!

Ово ли играмо у Меморис?

Memoris lepa crvena jarka boja kao arsenal.
Guest
This topic is now closed to further replies.