Rumpelstiltskin Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Kad realno covek sagleda stvari, a i tabelu, nama i jeste bolje da u playoff-u igramo 4 tekme u gostima ... Do samo pre dve godine ova recenica bi bila definisana kao znak ludila.
fetboj Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 kao cetvrti igramo kuci sa 1. 8. 7. i 6. a sa 2. 3. i 5. na strani. To znaci jos jedan Lalatov dolazak, izbegavanje igranja na vestackoj travi krova i verovatno bi nam dosao rastereceni prvak pa bi i tu moglo nesto da se napravi :D
W.F.C. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Skupljali smo bodove protiv ekipa iz donjeg dela, sto je pametno. Ali protiv prvih 7 smo bili slabiji, skor 2 - 5 - 6. Samo dve pobede, Vosa i Cuka. Bice zanimljivo kako cemo da se snadjemo u plejofu, nadam se dobrim partijama i rezultatima. Varijante da budemo treci ili cetvrti su otprilike najbolje pred plejof. Treba reci i da ako Partizan ne uzme kup cetvrti u prvenstvu ne ide u Evropu. Edited April 4, 2016 by W.F.C.
Rumpelstiltskin Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Skupljali smo bodove protiv ekipa iz donjeg dela, sto je pametno. Ali protiv prvih 7 smo bili slabiji, skor 2 - 5 - 6. Samo dve pobede, Vosa i Cuka. Bice zanimljivo kako cemo da se snadjemo u plejofu, nadam se dobrim partijama i rezultatima. Varijante da budemo treci ili cetvrti su otprilike najbolje pred plejof. Treba reci i da ako Partizan ne uzme kup cetvrti u prvenstvu ne ide u Evropu. Zajedljiva upadica :) Edited April 4, 2016 by Rumpelstiltskin
MaErAkLoIJA Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Skupljali smo bodove protiv ekipa iz donjeg dela, sto je pametno. Ali protiv prvih 7 smo bili slabiji, skor 2 - 5 - 6. Samo dve pobede, Vosa i Cuka. Bice zanimljivo kako cemo da se snadjemo u plejofu, nadam se dobrim partijama i rezultatima. Varijante da budemo treci ili cetvrti su otprilike najbolje pred plejof. Treba reci i da ako Partizan ne uzme kup cetvrti u prvenstvu ne ide u Evropu. Sa igracima iz jesenjeg dela prvenstva smo igrali i vise nego korektno sa ekipama iz gornjeg doma. Zemlja nam je mnogo znacio jer je znao da zadrzi loptu, konstantno je pritiskao zadnju liniju i bio je brz u tranziciji. Sad to nemamo. Mladi igraci jedva cekaju da se oslobode lopte. Apostolovic je odigrao jos jednu utakmicu u kojoj nije napravio ni jedan prodor i bio je ponovo uplasen. Stalno je vracao loptu unazad i nije se dovoljno izvlacio. Sa ovim timom imamo vece sanse da pobedjujemo slabije ekipe u gostima i to pre nego li kod kuce. Videcemo sta ce utakmica sa Vosom da kaze. Mene jako zanima kako ce da je odigramo jer sam i ja razmisljao kao i ti. Imamo odbranu ali tesko dajemo golove protiv jakih ekipa. Primer Partizan. Za kup se ne sekiram. Mislim da je Partizan apsolutni favorit i da ce rutinski da odradi posao. Mislim da je odigrao 0-0 prvu, kod kuce protiv Spartaka ali bez obzira sto postujem Spartak mislim da imaju minimalne sanse a pogotovu kad se Bgradjani uzjogune. U finale je verovatno Ivanjica koja ima mali broj igraca u rotaciji (cini mi se) i koja ne igra na nivou od jeseni. Iznenadjenja su moguca ali tesko da cemo videti neko. Partizan jednostavno mora do kupa i svi mi znamo sta to znaci a dve, tri greskice sudija su i vise nego dovoljne protiv ovakvih ekipa.
Матрикс Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Radan Ilić: Radnički Huawei pod znakom pitanja http://www.juznevesti.com/Sport/Radan-Ilic-Radnicki-Huawei-pod-znakom-pitanja.sr.html
Redrooster Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Normalno da je pod znakom pitanja kad se prica unapred,postigni dogovor i unezveri naciju,ali ne jede se ono sto ne treba pre vreme....
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ma je l' stigao taj dopis u klub o zatvaranju Caira protiv Lalatovica ili ne? Sta se desava??
W.F.C. Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ako nista ima bar ona rupa izmedju zapada i severa :-)
Матрикс Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ma je l' stigao taj dopis u klub o zatvaranju Caira protiv Lalatovica ili ne? Sta se desava?? Дисциплинска комисија ФСС: На “Чаиру” без публике Навијачи су се недолично понашали, вређајући госте на националној основи. Овде другачије образложење казне, чини ми се... http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82.434.html:598971-%D0%94%D0%B8%D1%81%D1%86%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%A4%D0%A1%D0%A1-%D0%9D%D0%B0-%D0%A7%D0%B0%D0%B8%D1%80%D1%83-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 To obrazlozenje kazne nema veze sa zivotom! Bio na istoku, i njihovi igraci su ispraceni aplauzima za borbu nakon meca, strasno!
Rumpelstiltskin Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ja uvodim ljude za soma dinara.... Izazovno. Jel u lozu ?
ackonish Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Sutra zaseda drugostepena komisija, očekuje se da Radnički bude novčano kažnjen, a više ću znati sutra nakon 11, kada sastanak bude završen. Pa ćete i vi biti obavešteni.
Recommended Posts