Filozof manijak Posted March 22 Posted March 22 Mladi su govna. Ili Vučić je u pravu, sad smo tigar na Balkanu. Pa birajte koji odgovor vam vise prija.
Stela Posted March 22 Posted March 22 https://vreme.com/mozaik/srbija-zabelezila-skok-u-sreci-pogled-kroz-ruzicastu-prizmu/ Ovaj lik komentarise kontradiktorno, jer Vuciceva masinerija radi za mlade, ali ne i za penzionere... Vazno da smo u globalu srecniji, blago nama
đorđe geprat Posted March 22 Posted March 22 kad bi se zezali. danci i islanđani ajde, de. izraelci se usraše od sreće čekajući poziv za rat, srbi gledajući svetlu (ružičastu) perspektivu sa članskom kartom SNS.
onamonamo Posted March 22 Posted March 22 (edited) jbt, odakle im rezultati na trecu decimalu? srbija je za 0.009 nesrecnija od izraela, a za 0.06 srecnija od islanda Edited March 22 by onamonamo 1 1
General Ripper Posted March 23 Posted March 23 Ko vrši te ankete u srbiji za Galup, pretpostavljam neka domaća agencija? U zemlji gde se za navodno uglednog matematičara ispostavi da je prevarant koji objavljuje radove u predatorskim časopisima i citira se međusobno sa drugim prevarantima, imam pravo da budem skeptičan prema rezutatima ovog istraživanja. Kako je glavni šef opsednut chartovima i listama ne bi me čudilo da su naštelovali za uzorak podmladak Srpske napredne stranke, bila bi odlična fora fora da se iskoristi medijski a skoro ništa ih ne košta. Možda sam paranoičan ali nešto mi ne ide veliko zadovoljstvo životom sa rezultatima drugih anketa gde 70% mladih želi da se iseli iz zemlje. 2
Shan Jan Posted March 23 Posted March 23 Sva ta istrazivanja o sreci i kvalitetu zivota znaju da budu prilicno falicna, ne mora da stvar bude u nekoj zloj nameri, jednostavno su im metode lose. 1
Recommended Posts