Jump to content

David Bowie

Featured Replies

RIP

ovo što se stavili mi je mračno. ja ću ga pamtiti po ovome.

https://www.youtube.com/watch?v=hQDG6kjMgoA

inače, svi oni uz čiju muziku sam odrastao imaju između 70 i 80 godina iza sebe. bojim se da ćemo ove godine imati dosta RIP

meni najdraza njegova pesma, iz licnih, emotivnih razloga.

Нисам могао да вјерујем кад сам чуо. Туга.

image-913418-galleryV9-ulbn-913418.jpg

005_iman-et-david-bowie_theredlist.jpg

sta reci... u soku sam.. 

"Velika je razlika između muzike u kojoj uživaš dok je sviraš i muzike u kojoj uživaju dok te slušaju". (1978.)

Počivaj u miru i hvala za sve  :cry:

R.I.P.

Htedoh odmah nakon procitane vesti, nesto prigodno da napisem, no i dalje ne nalazim reci.

Hvala na svim pesmama.

Petović je sve objasnio. Jednostavno ne mogu da verujem. R.I.P.

RIP

Sad shvatam sta ljudi misle kad kazu posle smrti neke zvezde - kao da mi je dragi prijatelj otisao. Tacno osecam gubitak, kao da mi je iz dnevne sobe otisao neko ko je ziveo sa mnom ceo zivot. :(

tačno tako. ceo dan na poslu kao nešto radim, a ne funkcionišem.

razmišljam o njemu celo prepodne, sama vest o smrti mi je nadrealna, ne mogu ni izbliza da zamislim tu scenu, taj momenat u kom bouvi umire...

nisam neki mega fan, naravno da ga nikad nisam ni upoznao, ali iz svega što znam o njemu, ako zanemarimo muziku na momenat, najjači utisak mi je kakav je to gospodin čovek bio, redak gospodin. redak ako znamo kakve sve bitange dolaze iz tog rnr-a.

najlakše bi bilo okačiti neku njegovu stvar (ja bih najrađe moonage daydream), ali umesto toga bolje nešto od njegove mnogobrojne dece. pesma je o jednom drugom caru, ali može komotno i o gospodinu jonesu da bude.

whiplash caught the silver son...

'skorije', najblize nam bese u zgb 97?

jel bio neko s foruma ikada, indi?

Roskilde Festival 1996

Covek Razvalio. Bio sam u prvim redovima. Prosto je neverovatno koliko je lako bilo uociti na njegovom licu koliko uziva u svirci.

inace interestantan intervju sa tada mladim danskim rediteljom Vinterbergom (The Hunt, Festen/Celebration, It's all about love)