January 11, 20169 yr RIP ovo što se stavili mi je mračno. ja ću ga pamtiti po ovome. https://www.youtube.com/watch?v=hQDG6kjMgoA inače, svi oni uz čiju muziku sam odrastao imaju između 70 i 80 godina iza sebe. bojim se da ćemo ove godine imati dosta RIP
January 11, 20169 yr "Velika je razlika između muzike u kojoj uživaš dok je sviraš i muzike u kojoj uživaju dok te slušaju". (1978.) Počivaj u miru i hvala za sve
January 11, 20169 yr Htedoh odmah nakon procitane vesti, nesto prigodno da napisem, no i dalje ne nalazim reci. Hvala na svim pesmama.
January 11, 20169 yr Sad shvatam sta ljudi misle kad kazu posle smrti neke zvezde - kao da mi je dragi prijatelj otisao. Tacno osecam gubitak, kao da mi je iz dnevne sobe otisao neko ko je ziveo sa mnom ceo zivot. :( tačno tako. ceo dan na poslu kao nešto radim, a ne funkcionišem.
January 11, 20169 yr razmišljam o njemu celo prepodne, sama vest o smrti mi je nadrealna, ne mogu ni izbliza da zamislim tu scenu, taj momenat u kom bouvi umire... nisam neki mega fan, naravno da ga nikad nisam ni upoznao, ali iz svega što znam o njemu, ako zanemarimo muziku na momenat, najjači utisak mi je kakav je to gospodin čovek bio, redak gospodin. redak ako znamo kakve sve bitange dolaze iz tog rnr-a. najlakše bi bilo okačiti neku njegovu stvar (ja bih najrađe moonage daydream), ali umesto toga bolje nešto od njegove mnogobrojne dece. pesma je o jednom drugom caru, ali može komotno i o gospodinu jonesu da bude. whiplash caught the silver son...
January 11, 20169 yr 'skorije', najblize nam bese u zgb 97? jel bio neko s foruma ikada, indi? Roskilde Festival 1996 Covek Razvalio. Bio sam u prvim redovima. Prosto je neverovatno koliko je lako bilo uociti na njegovom licu koliko uziva u svirci. inace interestantan intervju sa tada mladim danskim rediteljom Vinterbergom (The Hunt, Festen/Celebration, It's all about love)