Jump to content

The Hateful Eight

Featured Replies

gledaj TH8.

sto ga vise gledam vise se odusevljavam istim. jednom sam se zeznuo i poceo da ga gledam u 0230am, a imao sam posla ujutru.

Meni se …Holivud ne dopada previše. Možda sam nešto propustila da shvatim, ja sam ga doživela kao film ni o čemu, uz sjajnu glumu i niz odličnih epizoda.
Drugar sa kojim sam gledala oduševljen.

Moj izbor bi bio 8 mrzećih uvek.

3 minutes ago, pt 2.0 said:

Meni se …Holivud ne dopada previše. Možda sam nešto propustila da shvatim, ja sam ga doživela kao film ni o čemu, uz sjajnu glumu i niz odličnih epizoda.
Drugar sa kojim sam gledala oduševljen.

Moj izbor bi bio 8 mrzećih uvek.

Omaz kraju Zlatnog Doba, pocetku Novog Holivuda, reference na Seron Tejt slucaj, i ispravljanje istorije sa istim..valjda..ni mene nije impresioniralo, kako je ispalo..

Edited by Misko

Jasne su mi reference, hvala.

No, kad si spomenuo Šeron Tejt, ovo što mi se jeste dopalo 

/ide spojer/

Spoiler

osim štrokavih nogu u bioskopu jeste kako je dovršio film razvedeno od onoga kako je bilo u realnosti.

Okej, sad kako se prisećam nekih scena - ima puno duha u detaljima koji su prikazani...

2 hours ago, morgana said:

ouatih, svakako

Ovo bih voleo da gledam na leto, na otvorenom.

Ne znam kakav je doživljaj na krovu Doma vojske? Mada, tamo repertoar prošlog leta i nije bio preterano zanimljiv, a ako se dobro sećam i nabavka ulaznica je nekako komplikovana.

25 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Quentin je najavio da ce za potrebe svog poslednjeg filma The Movie Critic snimati svoje verzije scena iz nekih mu omiljenih filmova 70-ih. Izmedju ostalog planira da snimi kraj Rolling Thundera onako kako je Paul Schrader napisao u scenariju..

Ne znam kako bi to moglo da izgleda, hajde da sačekamo.

Nešto i ne volim da se unapred informišem, pa ne čitam temu ni ovde na forumu.

Na krovu Doma vojske je pirkao neki vetric kad sam bila, bilo je lepo. I nisu previse stolica nagurali, nego taman. Repertoar je bio prosek. Sad ne mogu da se setim za ulaznice kako je islo.

Ima i Art bioskop Kolarac tu letnju varijantu na terasi. Nekad je imao i Parobrod, valjda se zvalo Filmstrit.

57 minutes ago, Ras said:

Ovo bih voleo da gledam na leto, na otvorenom.

Ne znam kakav je doživljaj na krovu Doma vojske? Mada, tamo repertoar prošlog leta i nije bio preterano zanimljiv, a ako se dobro sećam i nabavka ulaznica je nekako komplikovana.

ne znam, nisam bila, proslog ljeta sam namjeravala ali nesto me sprijecilo, npr lijenost i netfliks.

ali evo stela kaze da je fino :)

na njen spisak dodajem i bioskop zvezda

1 hour ago, pt 2.0 said:

Jasne su mi reference, hvala.

No, kad si spomenuo Šeron Tejt, ovo što mi se jeste dopalo 

/ide spojer/

Hide contents

osim štrokavih nogu u bioskopu jeste kako je dovršio film razvedeno od onoga kako je bilo u realnosti.

Okej, sad kako se prisećam nekih scena - ima puno duha u detaljima koji su prikazani...

Pa na to sam mislio kada sam rekao prepravljanje istorije..nisam implicirao da je tebi nesto nejasno :blush: