Lezilebovich Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 možda sam ja debil, ali šta ću takav sam... elem, LG Smart , bio sam ubeđen da je ranije bilo netflixa dok me nije zanimao, ali sada ga nema :(. I ne mogu da ga nađem u Smart World, ni kad kliknem na SVE, ni kada kliknem na bilo ša drugo. Šta ću, kud ću ?
zoki Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Isto kao i kod mene.. Promeniš u podešavanja država usluge: UK
dragance Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ovako, narode, probajte Hola plugin za browser, umesto placanja VPN. Besplatno je. Nije uvek bez frke, ali dovoljno dobro radi www.hola.org
Dr Arslanagić Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 koristim ja za UK programe... šta znam, radi 50-50.
bigvlada Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Torrent je sranje, za pocetak. Torenti, braćo, torenti, a ne pretplate i netfiksi. i opet, torenti su sranje. za ovo nema download, nego sednes i uzivas odmah. Ne treba ti ni Smart TV (ja ga nemam) - ali kad hocu da gledam na TVu, samo siknem HDMI cable u tv iz laptopa. Ili Apple TV. Molim, i drugi put. -_-
vememah Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) I tu se uživa odmah iako su u pitanju torenti: https://en.wikipedia.org/wiki/Popcorn_Time Ali ima i kvaka, posebno na Zapadu: https://torrentfreak.com/popcorn-time-users-get-fined-copyright-trolls-140515/ Edited January 8, 2016 by vememah
teacher Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Cek, stvarno neko ozbiljno razmislja da uplati netflix u Srbiji, gde mozes da cepas torente od jutra do sutra??? Evo, ja bih menjao godinu dana britanskog netflixa da dve nedelje napunim hard disk filmovima i serijama sa torenta dobro, nismo svi lopovi
dragance Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Pa na ishranu trošiš mnogo više od 5% plate. Lakše je ukrasti i isprebijati nekoga, zar ne?
dragance Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Čekaj, ti ne shvataš da neko te programe treba da plati, napravi, snimi, itd. I da od toga neko i živini dobija crkavicu (ne mislim tu na velike zvezde, producente i ostalo). Koliko kafa ili piva popiješ u mesecu? Koliko utakmica odgledaš gde platiš kartu? Naravno da je uporedivo sa kradjom bilo čega.
garcia Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 maharaja verovatno ne pravi svoje craft pivo nego daje pivarama pare. ludak.
Prokleto Djubre Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Could somebody please think of the multi-billion industry!!!
Venom Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Could somebody please think of the multi-billion industry!!! Booh multi-billion dollar industry! Booooooooh! Necemo da ucestvujemo u komercijalizaciji svega! Hocemo samo njihove blokbastere od 200 miliona!
Prokleto Djubre Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Booh multi-billion dollar industry! Booooooooh! Necemo da ucestvujemo u komercijalizaciji svega! Hocemo samo njihove blokbastere od 200 miliona! Hej, dobro je njima. Nikad im nije bilo bolje u istoriji sto znaci da se ne desava nikakva steta. Nema potrebe za odbranom jedne od najmocnijih industrija i lobija najmocnije zemlje na svetu.
Recommended Posts