Jump to content
IGNORED

Нетфликс

Прслин

Recommended Posts

Posted

možda sam ja debil, ali šta ću takav sam... elem, LG Smart , bio sam ubeđen da je ranije bilo netflixa dok me nije zanimao, ali sada ga nema :(. I ne mogu da ga nađem u Smart World, ni kad kliknem na SVE, ni kada kliknem na bilo ša drugo.

Šta ću,  kud ću ?

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

30

• dragance

28

• Прслин

27

• Prokleto Djubre

26

Posted

Isto kao i kod mene..

Promeniš u podešavanja država usluge: UK

Posted

Ovako, narode, probajte Hola plugin za browser, umesto placanja VPN. Besplatno je. Nije uvek bez frke, ali dovoljno dobro radi

www.hola.org

Posted

koristim ja za UK programe... šta znam, radi 50-50.

Posted

Torrent je sranje, za pocetak. 

Torenti, braćo, torenti, a ne pretplate i netfiksi.

i opet, torenti su sranje. za ovo nema download, nego sednes i uzivas odmah. Ne treba ti ni Smart TV (ja ga nemam) - ali kad hocu da gledam na TVu, samo siknem HDMI cable u tv iz laptopa. Ili Apple TV. 

popcorn-time-popular.jpg

Molim, i drugi put.  -_-

Posted

Cek, stvarno neko ozbiljno razmislja da uplati netflix u Srbiji, gde mozes da cepas torente od jutra do sutra??? Evo, ja bih menjao godinu dana britanskog netflixa da dve nedelje napunim hard disk filmovima i serijama sa torenta

dobro, nismo svi lopovi

Posted

Pa na ishranu trošiš mnogo više od 5% plate. Lakše je ukrasti i isprebijati nekoga, zar ne?

Posted

Čekaj, ti ne shvataš da neko te programe treba da plati, napravi, snimi, itd. I da od toga neko i živini dobija crkavicu (ne mislim tu na velike zvezde, producente i ostalo).

Koliko kafa ili piva popiješ u mesecu? Koliko utakmica odgledaš gde platiš kartu?

Naravno da je uporedivo sa kradjom bilo čega.

Posted

maharaja verovatno ne pravi svoje craft pivo nego daje pivarama pare.

ludak.

Posted

Could somebody please think of the multi-billion industry!!!

Posted

Could somebody please think of the multi-billion industry!!!

Booh multi-billion dollar industry! Booooooooh! Necemo da ucestvujemo u komercijalizaciji svega! Hocemo samo njihove blokbastere od 200 miliona!

Posted

Booh multi-billion dollar industry! Booooooooh! Necemo da ucestvujemo u komercijalizaciji svega! Hocemo samo njihove blokbastere od 200 miliona!

Hej, dobro je njima. Nikad im nije bilo bolje u istoriji sto znaci da se ne desava nikakva steta. Nema potrebe za odbranom jedne od najmocnijih industrija i lobija najmocnije zemlje na svetu.