July 18, 20168 yr pih ja sad otvorio netflix ali je baš siromašna ponuda jbga imam tih mesec dana besplatno ali ću kancelovati
October 15, 20168 yr Ali zato ima star trek, originalne epizode sve sa pilotima Sent from my iPad using Tapatalk
October 18, 20168 yr Za serije je dobar. Npr, krenuo sam House M.D, ponovo... ali, filmovi su mahom katastrofa, čak i u US varijanti.
December 22, 20168 yr Ajde da pitam ovde. Gledanje Netflix-a, na android tv box ?Jel postoji kvalitetna aplikacija ili...?
December 22, 20168 yr Koliko sam skapirao bolja opcija sa , recimo proksijima? Jel radi na netflix-u ili ce ipak da me siba na .rs varijantu? Edited December 22, 20168 yr by Frank Pembleton
December 22, 20168 yr Zvanični android app će ti na većini boxova raditi samo u sdu, netflix je tu strog pa ne pušta hd sadržaj na sve već samo na određene uređaje...
December 22, 20168 yr Koliko sam skapirao bolja opcija sa , recimo proksijima? Jel radi na netflix-u ili ce ipak da me siba na .rs varijantu? Proksiji ne rade