Mil@n Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ja se sinoć baš registrovao da probam. Deluje mi da izbor nije preveliki, ali ima stvari koje bih pogledao. Odgledao sam prvu epizodu moćnih rendžera, nisam mogao da ugasim kada sam pustio :DPosle krenuo sa narcos-om.
Аврам Гојић Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 RIP Tunnel Bear, RIP Hola :( A žena i ja se navukli na stare "X-Files"
garcia Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) ja ću otkazati pretplatu nakon dva meseca. nemam vremena da gledam. pogledao 3 sezone "Veselih sedamdesetih", 7-8 epizoda Derdevila i jedan film - "Fruitville Station". vredelo je i toliko, pretplatiću se opet kad žena sa decom ode u posetu kod njenih ili kad odem u penziju. Edited March 3, 2016 by garcia
Аврам Гојић Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ja odustajem od pretplate ako ne pronađem besplatnu VPN alternativu,
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 I ja otkazao juče, trenutno slabo šta gledam. Ali verovatno ću opet na zimu ako odustanu od jurnjave sa vpn-ovima. Rabio sam jedno vreme za sve pare, posebno one trti for trti dokumentarce, nije da ne vredi.
Vapad Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 RIP Tunnel Bear, RIP Hola :( A žena i ja se navukli na stare "X-Files" što RIP hola, meni radi... a ako ukinu ispisaću se, ne treba mi skraćen
Аврам Гојић Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 nije danas hteo da zakači, pa je opet proradio. izgleda da Netflix trenutno nešto čačka, nisam optimista.
dragance Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Meni ne fercera sa mojim VPN. Srećom, BBC iPlayer radi odlično, pa uživam u drugoj sezoni Happy Valley. A radi mi i Fox on demand pa gledam i X Files itd
Mil@n Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ljudi, ne spominje niko smartflix, a kako vidim, to je najbolji i najlakši način da se gleda cela ponuda? Meni se jedino ne sviđa da učukavam user i pass ali sve što čitam po netu kaže da je kao bezbedno u svakom smislu..
*edited by mod Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) I ja otkazao juče, trenutno slabo šta gledam. Ali verovatno ću opet na zimu ako odustanu od jurnjave sa vpn-ovima. Rabio sam jedno vreme za sve pare, posebno one trti for trti dokumentarce, nije da ne vredi. Kad spomenu 30 for 30 da ne zna neko gde mogu da se nadju titlovi za to? Engleski ili koji god :) Nalazim samo ocekivano Once brothers i neocekivano Slaying the badger :( Edited March 4, 2016 by *edited by mod
giuseppe Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Unblock-Us kašlje, ali još uspeva da se izbori... Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk
Radoye Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Netflix blokira pristup korisnicima VPN servisa: http://www.cbc.ca/news/business/netflix-open-media-crackdown-1.3575660
giuseppe Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Istina. Otkad Unblock-Us ne radi, neisplativo je davati desetak evra za srpski Netflix. Batalio... Ako se popravi, lako ću nazad. Sent from my Venue 8 3830 using Tapatalk
Recommended Posts