Jump to content
IGNORED

Obrazovanje 21. veka - reforma ili propast

bigvlada

Recommended Posts

Posted

Zavrsila razred sa vama?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
Ne diraj mi u Daru, pevala mi je na maloj maturi. U SFRJ.
ne kazem nishta :hihi:

sent from bubamoto

Posted

"Konzorcijum fondova postoji. Ja sam zatvorio finansijsku konstrukciju tako što će profesori kod mene raditi bez novca jer će im glavni motiv biti da uče studente, a ne da primaju platu", naveo je on za list "Danas", odgovarajući na pitanje ovog lista da li taj konzorcijum uopšte postoji i ima li prihode, te kako će konzorcijum ili on lično obezbediti sredstva za kupovinu Megatrenda i dodatne investicije.

Đorđević je dodao da je "ozbiljan poslovni čovek" koji "uvek govori istinu i samo istinu". 

meni ovo prilicno ok zvuci. 

Posted

profesori koji inače rad sa studentima doživljavaju kao neophodno zlo i moranje kako bi se dočepali unosnih projekata sada odjednom žele da rade iz čisto altrustičkih poriva? how yes no.

Posted

jedva chekam biggrin.png

mada to je zgodan nachin da se rasturi micina shkola, razbezali se profesori, posle prirodno i studenti, crva nije ni bilo...

alternativno moze gazda, jer mu se moze a voli da kinji, da tera po kazni da rade sa studentima for fri, za kombine ili goli zivot, kako ko...

sent from bubamoto

Posted

ja rekoh. promoteri mozga bez, izvrshioci takodje. pisa testovi svedoci, bukvalno.

sent from bubamoto

Posted

dakle, ovi su svi idioti, po ko zna koji put...

Bljuc piše:

Đak maltretira druga, RODITELJ IDE NA DRUŠTVENO-KORISTAN RAD: Ovo je jedan od predloga kako protiv vršnjačkog nasilja. Da li biste čistili park za kaznu?

Posted

kilavije.

ono shto je interesantno jeste da su finsku, i zapade generalno, pretekle zemlje sa potpuno drugachijim pogledom na obrazovanje, kine, singapuri, hongkogovi, gde se bukvalno i fizichki gine, nishta kreativno nishta inkluzivno. sad samo sharchevic da nadje novi srednji put, ni tamo ni tamo, a samo oshtro i bezveze, sa prijemnim za jaslice s_w.gif

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

kilavije.

ono shto je interesantno jeste da su finsku, i zapade generalno, pretekle zemlje sa potpuno drugachijim pogledom na obrazovanje, kine, singapuri, hongkogovi, gde se bukvalno i fizichki gine, nishta kreativno nishta inkluzivno.

Ako se nekakve performanse mere, ništa ne može da pobedi hard core štrebanje. U principu i hard core je slaba reč za ono što se tamo radi.

Posted
2 hours ago, gospa buba said:

sad samo sharchevic da nadje novi srednji put, ni tamo ni tamo, a samo oshtro i bezveze, sa prijemnim za jaslice

To!

Posted

mi smo se kao nacija odavno dogovorili, na nivou precutnog konsenzusa izmedju obrazovanih i neobrazovanih, a svako iz svojih razloga (obrazovani da im se ne muche deca, neobrazovani jer ne mogu da podrze u smislu resursa) da je obrazovanje bezveze, teshko i sushtinski nepotrebno. sve ovo sad je srbin pobedijo, a ne ide tako.

Posted

džaba sve reforme, džaba digitalizacija, džaba usavršavanja profesora kada smo kao nacija glupi, džaba sve

- pogledao sam juče primer testa, razumevanje pročitanog, ja nisam siguran kako neko može da pogreši na tom primeru a da pri tome uspeva da izdvoji kiseonik iz vazduha :happy:

Posted

nije nas briga, to je sushtina. nikoga nije briga. glupost moze da se razmatra na drugom mestu, a i to je visoko.

Posted

Gde mogu da se pronadju podaci o kvalitetu/vrednovanju osnovnih škola? Npr, rezultati sa prijemnih ispita i drugi pokazatelji (koji još pokazatelji postoje?).