Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Svedska bas deluje opasno; lagano resise solidne Nemce. Svajcarska i Cesi odigrase dosta tvrdji mec, koji je otisao do penala. Nije bas moj omiljeni stil utakmice za gledanje, no atmosfera je sjajna i ne treba propustiti.

• 2 weeks later...
Posted

Imam neke goste iz Slovacke i pitaju me dal ima u BG neki bar koji prenosi hokej? :lolol:

• Wub 1
  • 3 weeks later...
Posted

auu kakav dinamik hokej u finalu..

edmonton se rastrcao ali poslw 2 komada

Posted

Zakazao je Edmonton prilicno u realizaciji, ili je Bobrovsky bio sjajan (ili oba). Ako nesto nisam ocekivao, to je ovakav 3-0 mec.

• 3 weeks later...
Posted

U toku je odlucujuci mec finala i nakon prve trecine smo i dalje poravnati. Edmonton se junacki vratio nakon 0-3 u pobedama, u pokusaju da prekine post Kanadjana, koji traje jos od 1993. godine.

Posted

Steta za Edmonton.

• +1 1
Posted

Montour spasio situaciju, vec sam bio video 2:2.

Skoro uvek mi bude drago kada u americkim sportovima neka ekipa dodje do prve titule.

Mislim da vreme Edmontona dolazi. Sada da su osvojili, brzo bi dosli i do druge titule.

Posted

Ostali su bez gasa u zadnjoj tekmi, posebno u završnici kad su jurili gol, šteta za Kanadu jbg, toliko blizu

Posted (edited)

Ja sam naginjao vise za Oilerse i McDavid-a, ali dobro i Florida je zasluzila.

Edited by Grandilof
  • +1 1
Posted

Da, ovo je jedna od retkih situacija, gde mi ne bi bilo krivo, ma ko da je uzeo. Oba tima gaje eksplozivan ofanzivni stil i znaju da zatrpaju protivnika kao od sale. Edmonton je konacno imao golmana u top formi ove sezone (posebno tokom one neverovatne serije) i odmah su dosli do finala.

Nakon 3-0 za Floridu, nadao sam se samo da Oilersi uzmu bar jednu tekmu, posto je bezveze izgubiti seriju 4-0, no dobismo ekstra SC finale.

Za samu fransizu je dobro sto su dosli do trijumfa, nakon ispustenih 3-0. Ko zna sta bi se desilo da su dozvolili preokret. Lepo je kada neka fransiza, nakon poduzeg tavorenja, krene uzlaznom putanjom (playoff, finale, trofej).

• +1 1
  • 2 months later...
Posted

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..

• Tužno 3
  • 1 month later...
Posted

Devilsi izdrzase solidan pritisak i dodjose do 2-0 prednosti. Neverovatna odbrana Markstroma, PP nakon toga nije bio previse ubedljiv. Plus je Jesper Bratt propustio dve ciste situacije (jedna klasicna kontra, te lepo proigravanje u ofanzivnoj trecini i cista pozicija ispred gola).

• 1 month later...
Posted

Neprijatan pocetak meca protiv Dallasa. Dobar sa kladionicarske tacke (golovi), no sa navijacke neugodno skroz. Jeftin prvi gol, a onda je sve krenulo naopako. Nedeljkovic ulazi kao zamena nakon desetak minuta. Mozda se tim nekako probudi, mada dosadasnji deo sezone ne sluti na dobro.