Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Da, ocekivano ste dobro otvorili seriju. Ima kvalitetnih strimova inace, ja sam skromno nenaviknut na neki ekstra kvalitet slike.:inn:

Posted

Kakav povratak Caroline, nakon serije stativa i neverovatnih odbrana Varlamova. I Toronto je (pomalo neocekivano), pokazao karakter, sto bi novinari rekli.

Posted

Fin 4. mec NY Islanders-Carolina. 2-2 nakon regularnih 60 minuta; jos malo pa krace drugi produzetak.

Tampa je fino otvorila cetvrti mec protiv Floride. Bilo bi cudno da ne dobiju bas nijednu utakmicu u seriji.

Posted

Zanimljiv playoff, kao i obicno. Rangersi jedini i dalje imaju priliku za metlu. Islandersi, Tampa, Dallas, su juce ubelezili prve trijumfe. Colorado deluje mocno, jos jedna lagana pobeda; atmosfera u dvorani je fantasticna. Vidim pripremljene catfish u publici, na Nashville-Vancouver.:happy:

Posted
18 minutes ago, Miljenko said:

Colorado deluje mocno, jos jedna lagana pobeda; atmosfera u dvorani je fantasticna. 

Moram da priznam da nisam ocekivao da budu ovako dominantni. Sem lude prve utakmice, nema neke neizvesnosti. Mislio sam da ce biti epski dvoboj do 7 utakmica, ali Jets bas podbacili.

Posted

To stoji. Jetsi su bili tokom veceg dela sezone izuzetno cvrsti defanzivno. Verovatno su se MacKinnon i drustvo naostrili nakon onih 0-7, pred kraj regularnog dela sezone.

Posted

Rešili su da malo igraju i odbranu. Plus je Načuškin zdrav, a kada je on zdrav, Kolorado pobeđuje. Ko ne veruje, neka pogleda statistiku Kolorada sa njim i bez njega. Dan i noć.

Posted

Očekivano, Kolorado je završio seriju u gostima. Helibuk je primio 4+ golova na svakoj utakmici. Toliko od Vezina kandidata i od najbolje odbrane u

ligi.

Posted

Ja uvek volim kada prodju top ofanzivni timovi. Na Zapadu ce svi biti takvi, ako Vancouver i Dallas zavrse serije. Istok je vec dosta tvrdji, a posebno me nervira Boston, koji je dobro potkovan na svim pozicijama, a igra to sto igra.

Posted

I prodje Boston, na mišiće.

Nadam se da će večeras Dalas - Vegas biti bar pet produžetaka i šest tuča.

Posted (edited)

Bas dobri dueli nocas. Necu suvise komentarisati, da ne kvarim ovima sto mozda naknadno pogledaju, no meni je ovo mnogo bolje od NBA doigravanja. Redje se desavaju blowout tekme. Tu jedino MLB playoff moze da konkurise (NFL ipak donosi po jedan mec, a ja preferiram serije definitivno).

Edited by Miljenko
Posted

3-0 je najopasniji rezultat 😆

• Haha 1
Posted

A bogami i 4-1. :D

Posted

E ovakvi rezultati vec podsecaju na osamdesete i pocetak devedesetih. "Dead puck era" je stvarno bila teska za gledanje, ne povratila se. Vidim da se prosek popravio od 2017/18 sezone i sada je relativno stabilan. Bio bi jos bolji, da nema toliko dobrih golmana u ligi.

Posted

Nije bas NHL, no top timovi imaju prilicno jake postave na tekucem WC u hokeju. Upravo je zavrsen sjajan mec izmedju Slovacke i USA u Ostravi. Ponovo necu navesti rezultat, posto vredi videti makar sazetu verziju utakmice.