Miljenko Posted March 5 Author Posted March 5 Sta rade Barkov i Reinhart. Kakvo zongliranje prvopomenutog, kod PP gola. 1
Miljenko Posted March 8 Author Posted March 8 Par zanimljivih trejdova ovih dana. Prekjuce Tarasenko presao u Pantherse; Carolina napakovala ofanzivni deo, Kuznetsov i Guentzel prikljuceni trejdovima. Meni je zanimljiv i Duclair i njegov dolazak u Tampu iz Sharksa. Zaboravih Okposa koji je postao clan Floride. Toffoli je presao u Winnipeg.
Miljenko Posted March 8 Author Posted March 8 Tomas Hertl je konacno presao u konkurentan tim. Postao je clan Vegasa. Toliko se dugo zlopatio kod Sharksa, a imao potencijal da bude top igrac. 1
Miljenko Posted March 24 Author Posted March 24 Zestok mec u Denveru. Vodili smo 4-0 (Crosby 4 poena), no cini se da sledi produzetak. Colorado stvarno ima ubitacan napad.
Miljenko Posted April 6 Author Posted April 6 Da me je neko pitao pocetkom nedelje, samo bih se nasmejao oko nasih playoff sansi. Ipak, serija od 7 utakmica sa osvojenim bodovima, dovela nas je u egal sa konkurencijom (5-2 protiv Rangersa, 6-3 protiv Devilsa, te 4-1 protiv Capitalsa). Dobar start protiv Tampe, no opasan su oni tim, videcemo do kraja. Neverovatno je koliko je liga ravnopravna, te nijedan trijumf nije unapred upisan.
Jimmy Kowalski Posted April 6 Posted April 6 Bolje igrate protiv onih koji su bolje plasirani od vas, barem na istoku. Mada iz pozicije tima, najgore je kao biti u igri za plejof do kraja pa izvisiti, a istovremeno nemati visok pik na draftu. A potreban vam je rebuild ekipe..
Miljenko Posted April 6 Author Posted April 6 (edited) Glavni igraci jesu matori, no ja verujem da ce igrati do kraja kod nas. Odnosno, mislim da nema sanse da Crosby, Malkin, Letang, zaigraju za neku drugu ekipu. Edited April 6 by Miljenko
Miljenko Posted April 6 Author Posted April 6 Ocekivano brutalna tekma u Pittsburghu. Izmedju NHL i NBA, definitivno mi nije tesko da se odlucim sta gledati. Nedeljkovic je zakasnio kod drugog gola Tampe i kasnije se sve zakomplikovalo.
Miljenko Posted April 17 Author Posted April 17 (edited) Ajde sto moji nisu usli, previse je bilo praznog hoda tokom sezone. No nisu morali defanzivno orijentisani timovi da prodju u ovoj meri. Islandersi i Capitalsi su mi bas meh za igru i gledanje. Islandersi ne bi imali nikakvu sansu bez Sorokina; ocekivao sam da ce Red Wingsi uci, tja. Ja ni Boston ne volim recimo; imas odlicne ofanzivce, a zavisis od golmana toliko. Edited April 17 by Miljenko
Zed Posted April 19 Posted April 19 Ovechkin nakon očajnog prvog dijela sezone mnogo bolji u drugom te se vratio u trku za Gretzkijem. Treba mu 40 golova u još 2 sezone ugovora. 1
Milošica Posted April 19 Posted April 19 Svaka čast što i dalje veruješ u tog momka sa avatara, ne može da se sastavi u Zvezdi.
Zed Posted April 19 Posted April 19 23 minutes ago, Milošica said: Svaka čast što i dalje veruješ u tog momka sa avatara, ne može da se sastavi u Zvezdi. U Zvezdi niko ne može da se sastavi, sjebali su i malog Topića.
Jimmy Kowalski Posted April 21 Posted April 21 Nadam se da je Miljenko zadovoljan napadackim ucinkom Bruinsa, ja bogami jesam Inace, sokiran sam kvalitetom slike i zvuka na zvanicnom NHL kanalu. Da ti u 2024. nemas ni full HD opciju, o zvuku da ne pricam, je teska bruka..
Recommended Posts