Jump to content

NHL 2015

Featured Replies

• Author

Koliko smaraju sa tim kanselovanjem vise. Bolje neka pogledaju sta su oni radili 30+ godina unazad.:dry:

Duel 2 najbolje ekipe zapada u Denveru pripao mojim Flamesima

Prava hokejaska poslastica, kao da je PO utakmica bila, puna ritma, sansi, golova, ali i izvanrednih odbrana golmana..

• Author

Vrhunska predstava. 70+ suteva, ali i dobrih duela, 36 blokiranih suteva, mada su sudije pustile malcice ostriju igru, od onoga sto sam ja ocekivao.

Lučić - Mek Dermid. Solidno su se tukli. 

• 4 weeks later...

Boston-Toronto, izgleda da će poslednja trećina da bude više frka i tuča.Poslednjih nekoliko minuta druge je bio samo uvod

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Author

Pittsburgh je napravio fin pritisak u zavrsna 2 minuta (par puta i srecni EN promasaji Rangersa), no ipak ostaje 2-3. Na kraju je Shesterkin skinuo par pokusaja, koji nisu bili dovoljno elevirani. Dobar mec. Generalno je u NHL delu tesko naci neku utakmicu, za koju mozes reci e ovo je bila losa tekma (osim ako nisi navijacki obojen).

• Author

Wow, Florida stize 2-6 protiv Devilsa. Malo je falilo da sprece i produzetak.

• 1 month later...
  • Author

Prvo moji Penguinsi izgubise 2-0 ocas posla (no bar poravnase brzo), a sada se Panthersi vracaju od 0-3.:ziga:

Sjajan playoff (barem ova prva runda).

Za mene plejof dosadan, opet metla u prvoj rundi.

Tampa uzima Stenlija.Ostali nemaju šansu.Ovo sam mislio i pre početka plej ofa, zaboravih da napišem [emoji17]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Author

Imali su dosta srece u seriji protiv Toronta. Florida igra isti ofanzvini fazon, pa tesko da ima sanse protiv njih (i u regularnom delu sezone se nisu proslavili). Ocekivao sam bolje izdanje Panthersa veceras, tja.

Edited by Miljenko

Preko 30 godina se cekao na plejof Battle of Alberta duel i prva utakmica je definitivno nadmasila sva ocekivanja. Flames poveli sa 2:0 vec u prvom minutu, vodili 5:1 i 6:2, Oilers izjednacili pocetkom trece, ali na kraju je ipak eksplodirao Saddledome. Kaze mi buraz da je bila ludnica.

spacer.png

Are you not entertained?!

Fuck yeah!!!

Edited by ObiW

Kolorado-Edmonton će biti sjajno finale zapada.