Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Шаље ли Велики Вођа авион Владе по хероје?
*edited by mod Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Sada je vreme za konacnu zalbu na odluku iz Lozane. Nama vrate 3 boda i ukinu kaznu od -3 a Albancima skinu 3 boda iz Beograda i eto nas u barazu. Danska ce da nas podrzi.
nisam ja Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ta asistencija kod prvog gola je vece majstorstvo od drugog gola. Pas iza ledja trojici igraca coveku koji utrcava, potpuno fenomenalna stvar. +1
*edited by mod Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Sada je vreme za konacnu zalbu na odluku iz Lozane. Nama vrate 3 boda i ukinu kaznu od -3 a Albancima skinu 3 boda iz Beograda i eto nas u barazu. Danska ce da nas podrzi. Ustvari bice dosta da nam vrate 3 boda za pobedu u Beogradu i skinu Albaniji ta tri boda. Onda oni X u Jerevanu i mi rutinski protiv Portugala overavamo baraz
renne Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Sada je vreme za konacnu zalbu na odluku iz Lozane. Nama vrate 3 boda i ukinu kaznu od -3 a Albancima skinu 3 boda iz Beograda i eto nas u barazu. Danska ce da nas podrzi. +1
MiddleClass Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Jedini je Pantela vjerovao cijelo vrijeme. Svi drugi su mracili ukljucujuci i ppp.
renne Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 ma nemoj 2.65 na obe reprezentacije u balkanbetu Dobijamo lagano
Dr Arslanagić Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 aj pušite kurce vi koji ostavljate rezultate drugih utakmica, hoću da natenane odgledam pregled.
Geo Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Da Stojke nije izvukao onu bombu, sada bi se pucalo u juznoj mitrovici ...
Musky Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nakon drugog gola trebali smo da sabotiramo ozvučenje na stadionu i pustimo ,,Valkire" u dolbi suraundu.
katamaran Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 a preko tribina ulecu mini helikopteri sa "kosovo je srce srbije" zastavama.
Kreator Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Kako svirate kurcu, trebalo je ovo odigrati i dobiti. No, sve mi je bilo jasno kad sam citao pljuvacinu po Ljajicu koji nas je vukao celu utakmicu, napravio bukvalno sve sto smo uopste napravili na ovoj utakmici i bio ubedljivo najbolji igrac na terenu. Jos ovaj prdi o ofsajdu koji je samo on video. Odlicna pobeda protiv protivnika koji se svime sluzio da nam ogadi i ovu utakmicu i kvalifikacije i fudbal, ukljucujuci i ovu picketinu od sudije koji samo sto nije zaplakao od muke kad je odsvirao kraj. A u kakvim uslovima i pod kakvim budalastinama ovi momci igraju fudbal za reprezentaciju najbolje govori to sto nas vec sa drugog takmicenja izbacuje jedan jedini covek - Ivan Bogdanov. Pa ti onda zameri nesto ovom ili onom igracu. +1
Mark Rothko Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ovaj krajnje levo iskusno džepari pajsera u crvenom dresu.
gone fishing Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Kako svirate kurcu, trebalo je ovo odigrati i dobiti. No, sve mi je bilo jasno kad sam citao pljuvacinu po Ljajicu koji nas je vukao celu utakmicu, napravio bukvalno sve sto smo uopste napravili na ovoj utakmici i bio ubedljivo najbolji igrac na terenu. Jos ovaj prdi o ofsajdu koji je samo on video. Odlicna pobeda protiv protivnika koji se svime sluzio da nam ogadi i ovu utakmicu i kvalifikacije i fudbal, ukljucujuci i ovu picketinu od sudije koji samo sto nije zaplakao od muke kad je odsvirao kraj. A u kakvim uslovima i pod kakvim budalastinama ovi momci igraju fudbal za reprezentaciju najbolje govori to sto nas vec sa drugog takmicenja izbacuje jedan jedini covek - Ivan Bogdanov. Pa ti onda zameri nesto ovom ili onom igracu. a pre samo mesec dana ^_^ mi nemamo šanse za plasman, zbog bogdanova&co, verni navijači su nas eliminisali sa 2 ep zaredom, još smo i dobro prošli pa nismo pukli neku višegodišnju suspenziju harper: Mi nemamo sanse zato sto bismo i bez te kazne imali 4 boda, a sva cetiri smo otkinuli Jermeniji. Sto je svakome sa dva grama mozga dovoljno da zakljuci kako smo mi u ovoj grupi cetvrta reprezentacija po kvalitetu, iza Portugala, Danske i Albanije. Bogdanov ima s tim veze koliko i ja. ja: - prekid se desio kod rezultata 0:0, meč nije morao da se završi našim porazom... Realno smo ih imali. Uljuljkali smo ih u lažni osećaj sigurnosti našom neverovatno neefikasnom igrom, i čekalo se da se oni na poluvremenu opuste, zaviju burek, popiju tarator i zaigraju šotu, i dožive blickrig u nastavku. harper: Zaviju fliju i popiju ljongu. Nemas pojma. Edited October 8, 2015 by gone fishing
Recommended Posts