John Coltrane Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Kaze mali djavo Ljaja "Koke je dao gol " . Dakle ne Koki nego Koke.
Jozef K. Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 čim smo se rešili ovih iz čelzija, odma' pranje !!!+1Ala premijer sada pizdi što nije prihvatio ramin poziv. [emoji14]+1 Dosta loša utakmica, ali to je sada manje važno. Premijer čestitso Poslao tapatalk
Papovac Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 samo da curcara ne ostane na klupi zahvaljujuci ovoj pobjedi. I da jermeni nastave i protivnik u barazu zavrsi posao. ma daj, pa i on zna da je tu da odstatira do kraja kvalifikacija. i na ovoj tekmi se vidlo da mi i nemamo trenera, nego kako ko moze. u bre, vec stigla cestitka premijera
Goranz Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 I još ćemo o tome čuti više narednih dana. Valjda će mu dozvoliti da ode na Gazimestan i obrati se naciji.
wall Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Umesto da nas dočekaju bratski, domaćinski pa da se dogovorimo...
Yoda Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Pa to, ima da se cestitka premijera slusa nekoliko dana. Edited October 8, 2015 by Yoda
stajebrebilo Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 apsolutno nije ofsajd onda je do mene, greška. Zato mi je 2. gol majstorski, ovakve šmekerske najviše volim. Anyway, kako god, pobeda.
harper lee Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Kako svirate kurcu, trebalo je ovo odigrati i dobiti. No, sve mi je bilo jasno kad sam citao pljuvacinu po Ljajicu koji nas je vukao celu utakmicu, napravio bukvalno sve sto smo uopste napravili na ovoj utakmici i bio ubedljivo najbolji igrac na terenu. Jos ovaj prdi o ofsajdu koji je samo on video. Odlicna pobeda protiv protivnika koji se svime sluzio da nam ogadi i ovu utakmicu i kvalifikacije i fudbal, ukljucujuci i ovu picketinu od sudije koji samo sto nije zaplakao od muke kad je odsvirao kraj. A u kakvim uslovima i pod kakvim budalastinama ovi momci igraju fudbal za reprezentaciju najbolje govori to sto nas vec sa drugog takmicenja izbacuje jedan jedini covek - Ivan Bogdanov. Pa ti onda zameri nesto ovom ili onom igracu. Edited October 8, 2015 by harper
Goranz Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 "Pokazali su izuzetnu hrabrost u negostoljubivom okruženju, gotovo koliko i ja kada sam u odelu ležao na persijskom tepihu luksuzne dvorane u Briselu...."
harper lee Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 onda je do mene, greška. Zato mi je 2. gol majstorski, ovakve šmekerske najviše volim. Anyway, kako god, pobeda. Ta asistencija kod prvog gola je vece majstorstvo od drugog gola. Pas iza ledja trojici igraca coveku koji utrcava, potpuno fenomenalna stvar.
koksy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 jel primetio neko kako je Jecin mali posle prvog gola počeo da troprstaši? sad će dobije anal na sveto nikad!
stajebrebilo Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Više volim ove onemanshow, pa lob golmana hladnokrvno...
Recommended Posts