Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

da vidimo sta ce dobiti GSW u tom trejdu.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

da vidimo sta ce dobiti GSW u tom trejdu.

ništa

trejduju u kep spejs

Posted

Pu!

Nadao sam se da ce u Blazerse

pitjka

Posted

moraće portland da se zadovolji festusom

Posted

moraće portland da se zadovolji festusom

fuck...

eh.. kako bi lepo bilo da je Gasol u Portlandu :/

Posted

Deron , Wes, Barnes, Dirk, Bogut. Ok, dovoljno je ovo Carlisleu za plejof. Kako je juce izgledalo ovo je odlicno

Posted

evo zamene za timmyja.

za celu sezonu, ako budu imali srece

Posted (edited)

Jel su se oglasili splash brothersi? imam neki utisak da im neće biti baš drago da smanjuju svoj učinak zbog durenta. durent novi boš (lav).

Jel ce moći za koju godinu svu četvoricu (kari, klej, durent, grin) da drže na max ugovoru ili će neko morati da ide?

edit. sad sam se setio da je grin potpisao skoro pa max prosle godine.

Edited by Bane_V
Posted

Jel su se oglasili splash brothersi? imam neki utisak da im neće biti baš drago da smanjuju svoj učinak zbog durenta. durent novi boš (lav).

Jel ce moći za koju godinu svu četvoricu (kari, klej, durent, grin) da drže na max ugovoru ili će neko morati da ide?

Pa sta se oglasili, oni su ga recruit. Sledece sezone skace cap za jos skoro 20 milki taman da potpisu Stepha, ostali su potpisani i ovo sa KD 1+1. Mozda bude nekih trzavica, ali izvodljivo je.

Posted

Evo sad sam našao da su i oni razgovarali sa Durentom, propustio sam to. 

Posted

Opasno me je razočarao Durant. Kapiram da OKC nema kapacitet kao organizacija, ali...

OKC mora da pretvori u nešto Westbrooka, on će takođe da odšeta narednog leta. Kraj OKC dok ponovo ne nađu Durenta, Westbrooka i Hardena na draftovima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...