theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 da vidimo sta ce dobiti GSW u tom trejdu. ništa trejduju u kep spejs
Have_Fun Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 moraće portland da se zadovolji festusom fuck... eh.. kako bi lepo bilo da je Gasol u Portlandu :/
Kanzas siti zez Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Deron , Wes, Barnes, Dirk, Bogut. Ok, dovoljno je ovo Carlisleu za plejof. Kako je juce izgledalo ovo je odlicno
ToniAdams Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 evo zamene za timmyja. za celu sezonu, ako budu imali srece
Bane_V Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Jel su se oglasili splash brothersi? imam neki utisak da im neće biti baš drago da smanjuju svoj učinak zbog durenta. durent novi boš (lav). Jel ce moći za koju godinu svu četvoricu (kari, klej, durent, grin) da drže na max ugovoru ili će neko morati da ide? edit. sad sam se setio da je grin potpisao skoro pa max prosle godine. Edited July 4, 2016 by Bane_V
Grandilof Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Jel su se oglasili splash brothersi? imam neki utisak da im neće biti baš drago da smanjuju svoj učinak zbog durenta. durent novi boš (lav). Jel ce moći za koju godinu svu četvoricu (kari, klej, durent, grin) da drže na max ugovoru ili će neko morati da ide? Pa sta se oglasili, oni su ga recruit. Sledece sezone skace cap za jos skoro 20 milki taman da potpisu Stepha, ostali su potpisani i ovo sa KD 1+1. Mozda bude nekih trzavica, ali izvodljivo je.
Bane_V Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Evo sad sam našao da su i oni razgovarali sa Durentom, propustio sam to.
Nemanja Posrbica Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Opasno me je razočarao Durant. Kapiram da OKC nema kapacitet kao organizacija, ali... OKC mora da pretvori u nešto Westbrooka, on će takođe da odšeta narednog leta. Kraj OKC dok ponovo ne nađu Durenta, Westbrooka i Hardena na draftovima.
Recommended Posts