Jump to content
IGNORED

Champppions League Fantasy 2015/16

Recommended Posts

Posted (edited)

Iako sam pobedio (verujte mi :) )glasao bih za rešenje koje zahteva manje cimanja onog ko računa..

+1

Edited by San Epifanio
  • Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

110

• ubibobi

64

• Pokojni Ruxin

57

• *edited by mod

53

Posted

Tolu treba podrzati iz prostog razloga jer se zbog dosadnog excela ne odrice samo eventualne pobede,vec i grupe u kojoj je sa Mocom  :lolol:

Posted

Tolu treba podrzati iz prostog razloga jer se zbog dosadnog excela ne odrice samo eventualne pobede,vec i grupe u kojoj je sa Mocom  :lolol:

Da! I ne samo to, nego neki od vas srecnika ima priliku da dobije Mocu! To su dve osigurane pobede u grupi.

Ali sad sve to nema veze, mislim da sam pronasla resenje, sad jos samo da se ispostavi da radi. 

Posted (edited)

na mocnom chalongeu moze sve da se podesi, ali ne moze double round robin, samo single :isuse:

Edited by Timmi
Posted

Koristili smo oba ranije i oba su nas zezala na pola sezone.

Nema veze, resila sam problem s grupama, namestene su kako treba, pa cu da vam ostavljam screen shotove grupa i rezultata. Mislim da cu stici veceras da postavim rezultate prvog kola, kao i parove narednih, jer to nije isto iskombinovano kao sto bi bilo prvobitno i ne moze da se menja.

Posted

Daj ja cu kucati u Excelu samo mi posalji sablon dokument.

Posted

Ne treba excel, radi aplikacija, grupe su sad namestene kako treba. Okacicu sve kasnije.

Posted (edited)

I tako, namestim grupe, krenem da unosim rezultate, kad ono... ne mogu da se ukucaju poeni, nego mora da se pritiska znak + za svaki poen, znaci oko 150 puta po mecu.  :lolol:  :isuse:  Naravno da sam odustala od toga i prebacila se na stari dobri haxball, pa dokle bude radio... A i lakse je bez screen shot-ova.

Ovde je liga i rezultati prvog kola: http://www.haxball.gr/group/view/18587

Edit: Tek sad vidim da nije prihvatilo poslednji broj u imenu lige, a ne moze da se promeni. :isuse: Nije ni bitno.

Edited by Tolaa
Posted

Koki napolje Maicon unutra, mislim da mu se moze i traka dati veceras.

Posted

Na tvom mestu bih sacekao sastave vcrs, posebno kad je Maicon u pitanju...

Andre Silva (ankle) is not expected to return until the tail end of 2015 for Porto, while Maicon (thigh) could be back in November, ruling both out of Tuesday's Group G clash with Maccabi Tel Aviv.

Posted

Taj brod je jutros otplovio :isuse:

Jebala me uefa.com

Posted

Jebo -2, bar se u CL fantaziju moze kombinovati bez mnogo glavobolje...

Posted

Jebo -2, bar se u CL fantaziju moze kombinovati bez mnogo glavobolje...

Pa obizrom da sam vec na -2 Maicon out Maxi in ce biti -4. Al sta da se radi, ioanko igram sa favorizovanim Sokolivcem koji je imao 20+ bodova u prvom kolu.