Tolaa Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Kod za ligu: 8005364 http://en.uclfantasy.uefa.com/championsleague/team/my-team Link to comment
ducca Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Samo da se zapljunem za H2H grupnu fazu. Link to comment
Tolaa Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 Pa ne morate posebno da se prijavljujete, ako nas bude vise od 32, prednost imaju stari igraci. Link to comment
zoki Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Kad smo već kod H2H, Tolo počni da smišljaš sistem takmičenja. Hoćemo da grupne faza bude u 5 kola, jebiga nije idealno a da posle pratimo eliminacionu fazu.. U slučaju istog broja bodova u grupi da odlučuje ukupan broj bodova a ne međusobni duel pošto neće igrati svako sa svakim Link to comment
Kanzas siti zez Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 napravljen tim bez Messija i Ronalda Link to comment
Tolaa Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 Kad smo već kod H2H, Tolo počni da smišljaš sistem takmičenja. Hoćemo da grupne faza bude u 5 kola, jebiga nije idealno a da posle pratimo eliminacionu fazu.. U slučaju istog broja bodova u grupi da odlučuje ukupan broj bodova a ne međusobni duel pošto neće igrati svako sa svakim Da, to je jedna od opcija. Druga je da odigramo 6 kola u grupnoj fazi, da nam 6. kolo budu prve utakmice 1/8 finala, a da onda u osmini imamo samo jednu utakmicu. Nije idealna nijedna varijanta. Link to comment
ducca Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) Ja sam to i prosle sezone predlozio evo i sad cu - kako odmice prolecni deo i ide ka finalu tako fantazi postaje sve grdji i grdji, desi se po 2-3 igraca da budu razlicita, u finalu je tek poseban haos. Mozda da se nasa sezona zavrsi u polufinalu prave LS ne bi bilo losa ideja? Kao sto je Tola predlozila - da prve tekme 1/8 finala LS posluze kao 6. runda grupne faze, revans da bude nasa 1/8f, pa onda prvi mecevi QF da bude i nama QF (isto jedna tekma) a revans da bude nama SF i onda polufinala LS da budu double-header finale fantazija... (ove sezone je tako zbog njihovog propusta, sledece bi 1/8 LS bila jedna tekma kod nas 1/8 a druga odmah 1/4f, pa onda nasa polufinala i finale da budu double-headeri. Sve samo da se fantazi h2h zavrsi pre finala LS) Edited September 16, 2015 by ducca Link to comment
Tolaa Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 Meni se svidja predlog. Link to comment
zoki Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Uzeti u obzir da posle svake faze ide po 6 transfera, da li to može uticati na poslednje kolo naše grupne faze koja bi bila 1/8 finala LŠ?! Ovako na prvi pogled mislim da ne ali ipak neka još neko razmisli o tome :D Link to comment
Timmi Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) meni nesto govori da cu ja veceras da dobijem bodove za mesija i da cu imati jedan transfer za sledecu sedmicu. :D moze ovo ducino, mada mi je svejedno. Edited September 16, 2015 by Timmi Link to comment
Tolaa Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 (edited) Zoki, mislim da ne, svi ce imati po 6 transfera, tako da svima dodje isto. Edit: Jedino sto ce se onda za drugu utakmicu, a nasu jedinu 1/8 finala, imati samo po jedan transfer, ali opet, svima isto, morace oni koji se nadaju prolazu da razmisljaju i o tome pred prvu tekmu. :) Edited September 16, 2015 by Tolaa Link to comment
ducca Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Jest malo triki za broj FT, ali opet svima ce biti sto. Dobro je sto je nedelju dana do revansa u 1/8f pa ne bi trebalo da bude velikih pomeranja u timovima (bar je tako bilo prethodnih sezona). Link to comment
adasevic Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Napravaio sam tim sa Mesijem i Ronaldom :D Nisam nikad ovo radio, a koliko je ovaj fantazi ispao neozbiljan, morao sam :) Link to comment
cvrlle Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 ne pustaju me da se zovem muffin! kazu stidno je Link to comment
Recommended Posts