Jump to content

Champppions League Fantasy 2015/16

Featured Replies

• Author

Tollo kako stojiš? Posle izmena 31 pts i još 7 igrača. Traku nisam premeštao na slinu.

34 i 8 igraca od kojih verujem da bar trojica nece igrati. Traka ostaje Lewi.

Sredili su sajt slepci

Proradilo, uspeo i ja da ubacim trappa.

Imam 9 igrača danas, jedan će morati na klupu. Odbrana junajteda ili galate, to je pitanje. Sektaši marsijal igra večeras, što ne bi?

34 i 8 igraca od kojih verujem da bar trojica nece igrati. Traka ostaje Lewi.

Kakve sam sreće igraće sva trojica i daće po dva gola.

pojavila se i tabela

Proradilo, uspeo i ja da ubacim trappa.

Imam 9 igrača danas, jedan će morati na klupu. Odbrana junajteda ili galate, to je pitanje. Sektaši marsijal igra večeras, što ne bi?

Za ovo prvo ne znam sta da ti kazem, a Martial bi morao da igra...

pojavila se i tabela

Pojavila se jos odavno, zamisli ko je prvi  :smoris:

Da Atletiko i Galata ne prime gol, Mata i Di Marija barem po asistenciju i Doumbija barem gol pa da napadnemo to overal prvo mesto  :fantom:

Edited by OmarKuk

jel ovo duno? tesko da postoje dva ovakva tantuza.

• Author

:lolol: Nije, on bi kukao nadajuci se pretposlednjem mestu, ovaj je amater, sam ce sebe da unisti ovakvim postovima. 

Izvrsio izmene, nego kako da saznam koga je cenjeni protivnik selektirao?

:lolol: Nije, on bi kukao nadajuci se pretposlednjem mestu, ovaj je amater, sam ce sebe da unisti ovakvim postovima. 

:s_d:

Jel jos nekom kad udje na Uefa CL - Fantasy - prvo izlazi izvesni Grga Pitic, sa timom u Prvoj Ligi Folkera, gde zauzima solidno petnaesto mesto? 

Rade izmene...

Jebale ih izmene-hocu da zamenim Manolasa FilipeLuisom i ne moze, hocu ADM umesto veznjaka iz OLY ne moze. Nema veze sa formacijom. Serem im se u sajt.

Nije moglo do pre sat vremena sad moze. Probaj opet... 

Jel jos nekom kad udje na Uefa CL - Fantasy - prvo izlazi izvesni Grga Pitic, sa timom u Prvoj Ligi Folkera, gde zauzima solidno petnaesto mesto? 

Rade izmene...

Svakom izlazi izgleda neki različit tim, meni neki Grobari :isuse: Ne igra nijednu ligu, možda da se smorio interfejsarom..