September 30, 20159 yr Author Tollo kako stojiš? Posle izmena 31 pts i još 7 igrača. Traku nisam premeštao na slinu. 34 i 8 igraca od kojih verujem da bar trojica nece igrati. Traka ostaje Lewi.
September 30, 20159 yr Proradilo, uspeo i ja da ubacim trappa. Imam 9 igrača danas, jedan će morati na klupu. Odbrana junajteda ili galate, to je pitanje. Sektaši marsijal igra večeras, što ne bi?
September 30, 20159 yr 34 i 8 igraca od kojih verujem da bar trojica nece igrati. Traka ostaje Lewi. Kakve sam sreće igraće sva trojica i daće po dva gola.
September 30, 20159 yr Proradilo, uspeo i ja da ubacim trappa. Imam 9 igrača danas, jedan će morati na klupu. Odbrana junajteda ili galate, to je pitanje. Sektaši marsijal igra večeras, što ne bi? Za ovo prvo ne znam sta da ti kazem, a Martial bi morao da igra...
September 30, 20159 yr pojavila se i tabela Pojavila se jos odavno, zamisli ko je prvi :smoris: Da Atletiko i Galata ne prime gol, Mata i Di Marija barem po asistenciju i Doumbija barem gol pa da napadnemo to overal prvo mesto Edited September 30, 20159 yr by OmarKuk
September 30, 20159 yr Author Nije, on bi kukao nadajuci se pretposlednjem mestu, ovaj je amater, sam ce sebe da unisti ovakvim postovima.
September 30, 20159 yr Nije, on bi kukao nadajuci se pretposlednjem mestu, ovaj je amater, sam ce sebe da unisti ovakvim postovima. http://www.youtube.com/watch?v=1B8VjX3RaGs
September 30, 20159 yr Jel jos nekom kad udje na Uefa CL - Fantasy - prvo izlazi izvesni Grga Pitic, sa timom u Prvoj Ligi Folkera, gde zauzima solidno petnaesto mesto? Rade izmene...
September 30, 20159 yr Jebale ih izmene-hocu da zamenim Manolasa FilipeLuisom i ne moze, hocu ADM umesto veznjaka iz OLY ne moze. Nema veze sa formacijom. Serem im se u sajt.
September 30, 20159 yr Jel jos nekom kad udje na Uefa CL - Fantasy - prvo izlazi izvesni Grga Pitic, sa timom u Prvoj Ligi Folkera, gde zauzima solidno petnaesto mesto? Rade izmene... Svakom izlazi izgleda neki različit tim, meni neki Grobari Ne igra nijednu ligu, možda da se smorio interfejsarom..