Tolaa Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Tollo kako stojiš? Posle izmena 31 pts i još 7 igrača. Traku nisam premeštao na slinu. 34 i 8 igraca od kojih verujem da bar trojica nece igrati. Traka ostaje Lewi.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Proradilo, uspeo i ja da ubacim trappa. Imam 9 igrača danas, jedan će morati na klupu. Odbrana junajteda ili galate, to je pitanje. Sektaši marsijal igra večeras, što ne bi?
Moća Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 34 i 8 igraca od kojih verujem da bar trojica nece igrati. Traka ostaje Lewi. Kakve sam sreće igraće sva trojica i daće po dva gola.
ducca Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Proradilo, uspeo i ja da ubacim trappa. Imam 9 igrača danas, jedan će morati na klupu. Odbrana junajteda ili galate, to je pitanje. Sektaši marsijal igra večeras, što ne bi? Za ovo prvo ne znam sta da ti kazem, a Martial bi morao da igra...
OmarKuk Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) pojavila se i tabela Pojavila se jos odavno, zamisli ko je prvi :smoris: Da Atletiko i Galata ne prime gol, Mata i Di Marija barem po asistenciju i Doumbija barem gol pa da napadnemo to overal prvo mesto Edited September 30, 2015 by OmarKuk
Timmi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 jel ovo duno? tesko da postoje dva ovakva tantuza.
Tolaa Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Nije, on bi kukao nadajuci se pretposlednjem mestu, ovaj je amater, sam ce sebe da unisti ovakvim postovima.
San Epifanio Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Izvrsio izmene, nego kako da saznam koga je cenjeni protivnik selektirao?
OmarKuk Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Nije, on bi kukao nadajuci se pretposlednjem mestu, ovaj je amater, sam ce sebe da unisti ovakvim postovima. http://www.youtube.com/watch?v=1B8VjX3RaGs
pantelia Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Jel jos nekom kad udje na Uefa CL - Fantasy - prvo izlazi izvesni Grga Pitic, sa timom u Prvoj Ligi Folkera, gde zauzima solidno petnaesto mesto? Rade izmene...
John Coltrane Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Jebale ih izmene-hocu da zamenim Manolasa FilipeLuisom i ne moze, hocu ADM umesto veznjaka iz OLY ne moze. Nema veze sa formacijom. Serem im se u sajt.
ducca Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Nije moglo do pre sat vremena sad moze. Probaj opet...
zoki Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Jel jos nekom kad udje na Uefa CL - Fantasy - prvo izlazi izvesni Grga Pitic, sa timom u Prvoj Ligi Folkera, gde zauzima solidno petnaesto mesto? Rade izmene... Svakom izlazi izgleda neki različit tim, meni neki Grobari Ne igra nijednu ligu, možda da se smorio interfejsarom..
Recommended Posts