Jump to content
IGNORED

Igre na sreću i njihovo nameštanje (ovde je, nije, ovde je)

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

prevelika je slučajnost da im fortuna dodeli baš 21 nakon 27, mislim jeste u teoriji moguće, ali realnije je deset drugih stvari.

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

28

• rajka

28

• Skyhighatrist

25

• JozoMujica

23

Posted

Da dodam na teoriju zavere...

Pojavi se vest da je u masi proizvoda je "mesne industrije" primecen ozbiljan propust i da je to rezultiralo velikim gubitkom firme itd...

Ja pitam osobu blisku meni a i materiji tj. "prehrambenoj industriji":

Sta bi ovo?

-Pazi ili hoce da smene rukovodstvo ili hoce da sjebu cenu firme pred privatizaciju, a mozda i oboje.

To se stvarno i desilo posle mesec dana, smenili su ekipu, fabriku prodali za smesne pare...

Posted

To se stvarno i desilo posle mesec dana, smenili su ekipu, fabriku prodali za smesne pare...

И мени се чини да ће бити тако, само да видимо и други део.

Posted

Ma jok, nego je verovatno u pitanju krš od softvera koji se zaglupi kad mu se ukuca više od jedanput isti broj pa izbacuje nebuloze.

Loš eror hendling.

i bas izbaci ocekivanu distribuciju sa vise trojki od cetvorki?  ^_^

Posted

prevelika je slučajnost da im fortuna dodeli baš 21 nakon 27, mislim jeste u teoriji moguće, ali realnije je deset drugih stvari.

a zasto je to srecna slucajnost za njih? sta oni imaju od toga sto je izaslo 21?

Posted

i bas izbaci ocekivanu distribuciju sa vise trojki od cetvorki?  ^_^

Izbacio je stvaran broj trojki koji su imali nakon tri izvucena broja - 2050 i stvaran broj cetvorki koji su imali nakon sto je izvucen cetvrti broj (koji je ukucan kao 21) - 254.

A posle cetiri izvucena broja, ocekivani odnos trojki i cetvorki nije 8:1 (2050:254), vec vise od 30:1.

Posted

Izbacio je stvaran broj trojki koji su imali nakon tri izvucena broja - 2050 i stvaran broj cetvorki koji su imali nakon sto je izvucen cetvrti broj (koji je ukucan kao 21) - 254.

A posle cetiri izvucena broja, ocekivani odnos trojki i cetvorki nije 8:1 (2050:254), vec vise od 30:1.

pa zasto nije izbacio i broj trojki nakon cetvrtog broja? cetiri davdeset sedmice su upisane.  ^_^

kako god, moraju novi softver da nabave.

Posted

a zasto je to srecna slucajnost za njih? sta oni imaju od toga sto je izaslo 21?

a gde sam ja napisao da je to srećna okolnost po njih?

Posted

Bilo je pitanje vremena...

Untitled.jpg

Komentari čitalaca su manje-više uzdržani. Uglavnom tipuju na grešku operatera a jedan je dodao da im se na sve to nadovezalo još i ostvarenje verovatnoće da pronađu polarnog medveda u pustinji.

Posted

Jedan deo priče je ovde u twitu, a drugi na naslovnoj Blica u najavi prodaje strancima.... rešenje je u spoju te dve stvari - prodaćemo po dogovoru prijateljima iz inostranstva, pa ćemo da menadžerišemo za njih... ista mustra ko za gas, struju, telefon... to vam je 'srpska privatizacija, the next generation"

Posted

Čime će večeras da izvlače, ako im je oprema u muriji? :lolol: