Malvo Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 prevelika je slučajnost da im fortuna dodeli baš 21 nakon 27, mislim jeste u teoriji moguće, ali realnije je deset drugih stvari.
Frank Pembleton Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Da dodam na teoriju zavere... Pojavi se vest da je u masi proizvoda je "mesne industrije" primecen ozbiljan propust i da je to rezultiralo velikim gubitkom firme itd... Ja pitam osobu blisku meni a i materiji tj. "prehrambenoj industriji": Sta bi ovo? -Pazi ili hoce da smene rukovodstvo ili hoce da sjebu cenu firme pred privatizaciju, a mozda i oboje. To se stvarno i desilo posle mesec dana, smenili su ekipu, fabriku prodali za smesne pare...
vathra Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 To se stvarno i desilo posle mesec dana, smenili su ekipu, fabriku prodali za smesne pare... И мени се чини да ће бити тако, само да видимо и други део.
Takeshi Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Ma jok, nego je verovatno u pitanju krš od softvera koji se zaglupi kad mu se ukuca više od jedanput isti broj pa izbacuje nebuloze. Loš eror hendling. i bas izbaci ocekivanu distribuciju sa vise trojki od cetvorki? ^_^
Krošek Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 prevelika je slučajnost da im fortuna dodeli baš 21 nakon 27, mislim jeste u teoriji moguće, ali realnije je deset drugih stvari. a zasto je to srecna slucajnost za njih? sta oni imaju od toga sto je izaslo 21?
az67 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 i bas izbaci ocekivanu distribuciju sa vise trojki od cetvorki? ^_^ Izbacio je stvaran broj trojki koji su imali nakon tri izvucena broja - 2050 i stvaran broj cetvorki koji su imali nakon sto je izvucen cetvrti broj (koji je ukucan kao 21) - 254. A posle cetiri izvucena broja, ocekivani odnos trojki i cetvorki nije 8:1 (2050:254), vec vise od 30:1.
Takeshi Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Izbacio je stvaran broj trojki koji su imali nakon tri izvucena broja - 2050 i stvaran broj cetvorki koji su imali nakon sto je izvucen cetvrti broj (koji je ukucan kao 21) - 254. A posle cetiri izvucena broja, ocekivani odnos trojki i cetvorki nije 8:1 (2050:254), vec vise od 30:1. pa zasto nije izbacio i broj trojki nakon cetvrtog broja? cetiri davdeset sedmice su upisane. ^_^ kako god, moraju novi softver da nabave.
Malvo Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 a zasto je to srecna slucajnost za njih? sta oni imaju od toga sto je izaslo 21? a gde sam ja napisao da je to srećna okolnost po njih?
Muwan Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Bilo je pitanje vremena... Komentari čitalaca su manje-više uzdržani. Uglavnom tipuju na grešku operatera a jedan je dodao da im se na sve to nadovezalo još i ostvarenje verovatnoće da pronađu polarnog medveda u pustinji.
akibono Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Jedan deo priče je ovde u twitu, a drugi na naslovnoj Blica u najavi prodaje strancima.... rešenje je u spoju te dve stvari - prodaćemo po dogovoru prijateljima iz inostranstva, pa ćemo da menadžerišemo za njih... ista mustra ko za gas, struju, telefon... to vam je 'srpska privatizacija, the next generation"
Skyhighatrist Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Čime će večeras da izvlače, ako im je oprema u muriji?
Recommended Posts