crtamOrasi Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 Mja, prijateljske su ugodne kao cesanje ociju viljuskom, ne znam ni sam zasto sam gledao ovo
CerdicLeboeff Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Који шупкови, Милан им продао онолике титуле а ови ни куп да им дају.
tangodelta Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Večeras drugi čevrtfinalni par playoffa za ulazak u Serie A: Bari - Novara. Pobednik ovog para ide na Pescaru u polufinalu. Sinoć je Spezia pobedila Cesenu i u polufinalu ide na Trapani.
W.F.C. Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Kakav je Bari bio ove sezone i kakve su mu sanse za ulazak u Seriju A? Ubedljivo su najveci klub u plej - ofu i voleo bih da udju.
tangodelta Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Imali su dva dobra perioda, u oktobru/novembru i martu/aprilu, kada su pokupili dosta bodova, ali su znali i da uprskaju, npr. u zadnjih 5 kola su uzeli samo 5 bodova. I ja bih najviše voleo da oni uđu, prvenstveno zbog navijača. Inače, njih je prošle godine kupio konzorcijum predvođen Paparestom, sudijom koji ne sudi od Calciopoli-a :) Drugi klub u playoff-u sa interesantnim vlasništvom je Spezia - njima je vlasnik Gabriele Volpi, koji je vlasnik i NK Rijeka i vaterpolo kluba Pro Recco.
goofs Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Sinisa-Pils-Lajt-Najbolje potpisao za Torino, zamenice Venturu za kojeg se govorka da ce zamieniti Kontea posle EP. Meanwhile, Milan i dalje ne zna gde udara, Broki vrv ne ostaje, a mislim da nece ni biti nekih konkretnih poteza pre prodaje kluba.
CerdicLeboeff Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Чујем да је Гатузо постао нелош тренер. Силвио, човјече, реагуј!
Meazza Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ne cudi me, igrao je zadnjeg veznog. :) Svi najbolji treneri danasnjice igrali su tu poziciju: i Anceloti, i Gvardiola, i Simeone. (Za Murinja vec ne znam sta je igrao.)
MiddleClass Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 SAF, Murinjo i Lev su igrali na poziciji zeteoca trofeja...
ducca Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ne cudi me, igrao je zadnjeg veznog. :) Svi najbolji treneri danasnjice igrali su tu poziciju: i Anceloti, i Gvardiola, i Simeone. (Za Murinja vec ne znam sta je igrao.) To vise govori o stanju danasnjeg fudbala nego o njima. Game changeri i nabijaci komplexa - SAF i Krojf, su bili golgeteri. Sve posle je samo imitacija i idolopoklonstvo
ZokiAsov Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Miha je neunistiv, nema odakle ga nisu oterali, a on i dalje lagano nalazi sljake u seriji A.
MiddleClass Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Mozete samo da ga hejtujete. Njegov cv moze sanjati nasih, a i njihovih 99% trenera.
Recommended Posts