Jump to content
IGNORED

Serie A 2015/16

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Ako hoces zabavicu te malo - Pallotta se u Londonu danas sastao sa Mourinhom i ekspresno dobio korpu  :lolol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

241

• John Coltrane

212

• MiddleClass

198

• gervasius twinkleminkleson

121

Posted

Mazzarri >>> Garcia

Posted (edited)

Ma mene Mazzarri uglavnom nervira na nekom nefudbalskom nivou. Izgleda mi pojavno odbojno, podbuo i rumen kao da je popio kofu loseg vina u nekoj jeftinoj birtiji. Pritom je jedan od najgorih placljivaca u ligi, svaki, ali svaki put je neko drugi kriv. Swagometar pokazuje negativno beskonacno. Jedina kul stvar kod njega je skidanje sako kao signal. Dobro, i grizenje flase je bio simpa momenat. Garcia bar zna da svira djitru :dry:

Pritom mi se uopste ne dopada kao strateg, odbojne su mi te 3-x-x formacije, kod prosecnih trenera vode u dekadentan fudbal.

edit: je, slazem se, Mazzari > Garcia, al nije to poenta

Edited by crtamOrasi
Posted

Mazzarri je iznimno antipatican, ali nije toliko los trener. A i Napoli je igrao odlican fudbal s njim, mada sigurno nije trener koji ce dovesti nekog do titule ili tako nesto. 

Posted

Roma kompletna ceka tuznu Djenovu. Ako ovo R.Garsija ne dobije morao bi da pakuje kofere.

Posted

Dinj centarsut, Munjos izbija loptu na peterca Florenciju na volej. Kao da je gol za titulu, muku ti jebem, kakva reakcija igraca i klupe Rome.

Posted

Parada Shceshnija :Hail:

Djenova preti :isuse:

Posted (edited)

Marek od precke u gol... iz penala

Minut kasnije izjednacenje, radost u Bergamu

Edited by W.F.C.
Posted

I na kraju 2:0 unatoc™ iskljucenju Dzeke. Samo kad je gotovo.

Posted (edited)

Sinisa pred otkazom,ocajano Milan igra,Frozinone napada 30 minuta ko da je Barsa

Ma bolje i nije zasluzio,cuj 30 miliona dao za Romanjolija i onaj drugi,kako bese,Bertolaci,a vezni red nije sposoban napad krsteni da organizuje

Edited by Bogotac