malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) @Timmy ma to lepo zvuči, ali ko su tih 6 iz Liverpula i Totenhema, npr? osim Kejna, to su Sterling, Hendo, Čadli i Eriksen (svi po oko 160 poena). super ako će jedan od tih plus neki Janmat da nadoknade Azara i njegove kapitenske poene. uostalom, videćemo kako će to da ispadne. nadam se da se neće ljudi smoriti na pola i bataliti... Edited July 29, 2015 by malkin
Pokojni Ruxin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Mislim da je najveći problem sa špicevima, njih ima najmanje i ima da se razgrabi sve što valja do 15-og pika.Pa ti posle nadoknadi kuna sa konorom vikamom. <_<
Timmi Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Kane, benteke, coutinho, hendo, eriksen, chadli, firmino, sturidge... Svi oni imaju potencijal za 190+, samo je pitanje ko od njih. A nije uklesano u kamenu da ce hazard ponoviti sezonu sa 38 utakmica i onakvim ucinkom. Samo na novi bps gubi par poena
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Kane, benteke, coutinho, hendo, eriksen, chadli, firmino, sturidge... Svi oni imaju potencijal za 190+, samo je pitanje ko od njih. A nije uklesano u kamenu da ce hazard ponoviti sezonu sa 38 utakmica i onakvim ucinkom. Samo na novi bps gubi par poena sumnjam da svi imaju potencijal za 190+ (posebno ne Benteke i Staridž zajedno, zar se uopšte očekuje da budu na terenu istovremeno?), ali svejedno to je šbbkbb, gledam prethodnu sezonu jer za nju imamo podatke. istorijski, koliko po sezoni daju top 6 klubovi igrača sa 190+ poena? sumnjam da ih ikad bude više od 7-8. istina je da ne može sve to da se pogodi pre početka sezone, ali jako bih se iznenadio ako svi 190+ igrači ne odu u prvih 10 pikova (ne računajući eventualna septembarska pojačanja). Kejnara je bio baš prilična anomalija.
Bogotac Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 pa,nista za sada nas ima 13 u ligi,mozda ograniciti broj ucesnika na 16 ili 18.Uglavnom,ako ostaje da i najbolji igraci mogu da se draftuju,Prslinov sistem je cini mi se najposteniji...Pikam ja i ESPN NBA fantazi sa 20 ucesnika,i opet sam vidjao da neko ko draftuje sa 15,16 ili nekog tako mesta dobro prodje.
nbg4ever Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Eno, Beowl otisao da se ubije, pa imamo jednog manje Sent from my Nexus 4
cvrlle Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 I ja sam ZA da igramo svi i biramo sve! Potrudiću se da upadnem večeras.
Tolaa Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ja cu sutra da udjem. Nisam pri svom kompu, a ne znam sifru za draft tim.
zoki Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ušo. Jos Cvrlle i Tola (ako sam dobro video) i lock [emoji99]I ja, i ja.. Evo večeras ću..
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ušo. Jos Cvrlle i Tola (ako sam dobro video) i lock vidi njega, druge optužuje da su se uplašili a ovamo bi da zaključava čim je upao u ligu
ducca Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Pa da ne guramo bas do 20, da bi ti mogao jos nekog dobrog da dohvatis u drugom krugu, ne moze Hazard sam... Inace zaboravih Zokija, s njim 15, opet fali jedan da zaokruzimo. I 16 bi bila ok cifra, mozda i optimalna. Btw nek obnovi Klasik od prosle sezone ko ga je pravio da ne pravimo novi.
Recommended Posts