San Epifanio Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ja sam protiv izbacivanja najskupljih igraca, a za to sam da biram medju prvima
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 pa evo, redosled pikova se sam od sebe popunjava: 1. malkin 2. San Epifanio ... 17. ducca 18. Prslin
Прслин Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 (edited) Па и овако ће клање бити ко је бирао боље јефтиније играче јер ако први бира Азара онда фасује 51. и 61. играча на драфту, а 20. на драфту бира 20, 21 и 22. играча. Што се капитенства тиче, дупли Азар је супер, али супер је и да бираш од три солидна играча оног ко игра против Лестера на свом терену. Плус, шта ако се Азар повреди? Док је здрав до јаја, али онда иде распад. pa evo, redosled pikova se sam od sebe popunjava: ... 16. Гилфи 17. ducca 18. Prslin Убацио Гилфија јер се запљунуо да буде на дну, а сви који неће на дно драфта нека се рандомизују за слободна места. Edited July 29, 2015 by Прслин
Bogotac Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Nju smenjujemo Edited July 29, 2015 by Bogotac
zoki Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 imam jedan glup predlog, koji sem što je glup zahteva od svih uključenih da mi veruju da sam pošten fantasy igrač (buhahahahaha!!!!) elem.... svi naprave sortirane liste svih igrača koji su u ponudi (može i ova varijanta koja isključuje top igrače). ja to učitam u softver. na samom draftu algoritam najpre random (buhahahahaha!!!!) poređa timove (1-20)... i onda redom ubacuje u njihove timove prvog igrača sa liste koji zadovoljava sve kriterijume (tim ima dovoljno para, ima mesta po linijama tima, nema već 3 igrača iz tog tima, nije do sada odabran na draftu)... i tako dok ne popuni svima čitave timove. možda čak i sprčimo neki sajt na kojem bi moglo real-time da se prati. valjda bih stigao. dobra strana: - ne morate da budete pristuni na draftu (mada pretpostavljam da je tad najbolje zezanje od cele sezone). - čitavi timovi bi bili jedinstveni loša strana: - transferi tokom sezone bi bili nezgodni. morali bi da održavamo listu slobodnih igrača. - morali bi da sednete i do zakazanog roka spakujete sve dostupne igrače u neku listu koju bi ste okačili ovde na forumu. čudna stana: - mogli bi onda da se uvedu direktni transferi između timova Jel shvataš da si predložio lako i jednostavno rešenje? Dobro, možda za tebe koji bi pravio algoritam baš i nije.. O čemu bi onda tupili 20 strana nego o pravilima i rasporedu? O veznom redu Noriča?! Ma ajde molim te :D
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 @Prslin pa to za povredu važi za bilo kog igrača, ne vidim šta je poenta. fora je da je malo onih koji mogu da naprave 200 poena u sezoni, a kad samo pola lige ima takve, a drugi ne mogu da ih imaju, kapitenstvo tih igrača pravi nefer razliku. zato sam mislio da može da se taj efekat ublaži ako svi možemo da imamo Azara i Aguera... mislim, ajde da se i ostali izjasne, možemo mi ovako da drvimo do početka sezone. dakle, meni se čini da su dve ozbiljne opcije u igri: prva je da bude običan draft kao i do sada, a da ducca i Prslin poslednji biraju. druga je da se podelimo u dve lige od po 9 i onda imamo dva drafta (i dva gej četa) od po npr. 7 rundi (plus septembarski). ko je za koju od te dve opcije?
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Jel shvataš da si predložio lako i jednostavno rešenje? Dobro, možda za tebe koji bi pravio algoritam baš i nije.. O čemu bi onda tupili 20 strana nego o pravilima i rasporedu? O veznom redu Noriča?! Ma ajde molim te :D veći je nedostatak što Moća ne može da nas ugosti u kožnim gaćama u svom gej čet dark rumu.
zoki Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 . Убацио Гилфија јер се запљунуо да буде на дну, а сви који неће на дно драфта нека се рандомизују за слободна места. Meni 19 srećan broj aj mi završi nešto preko veze
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 pa evo, Timmi dobije 15. pik a ti 19. 1. malkin 2. San Epifanio ... 15. Timmi 16. Gylfi 17. ducca 18. Prslin 19. zoki
Прслин Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Meni 19 srećan broj aj mi završi nešto preko veze 19-4. Зоки 16. Гилфи 17. ducca 18. Prslin
Pokojni Ruxin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Slažem se sa malkinom da bi 2 lige bile kvalitetnije i ujednačenije, ali beš ga, draft je i onako samo usputna zanimacija. Aj da se isprdamo lepo sa tom velikom ligom po onom prslinovom sistemu, biće sigurno zabavno i moća sigurno opet neće pobediti, a to je kad se podvuče crta najbitnije. Zoki pali generator! Edited July 29, 2015 by Ruxin
malkin Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 uf, čekaj samo, ovo do sada nije ništa spram muke oko ugovaranja termina drafta za 20 ljudi evo ja prvi odma da kažem da ne mogu radnim danima ništa pre 23:30 po tom vašem CET vremenu. ali pošto biram prvi, mogu nekome da kovertiram svoj izbor pa da se priključim malo kasnije, to je svakako izvodljivo.
Timmi Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Malkine, pojma nemas. Svaki od top 6 timova ima od bar 3 ofanzivna igraca koji mogu biti medju najboljima. Dodaj tu najbolje iz ostalih timova i dobre odbrambene i ima vise nego dovoljno da poniste hazarda Ja ne mogu da igram, rijetko sam na netu
Recommended Posts