Jump to content
IGNORED

Sva vaša Windows 10 pitanja idu ovde

Recommended Posts

Posted

Bogme meni se sve restartovalo, tokom noci, samo od sebe... Prvo dve WM, posle i masina na kojoj ih teram... 

Posted

@mraki Jok, kupljena na kiosku 2010, krekovana, updatovana redovno, doduse, sve ove godine :D 

Posted

Neće nikako da mi butuje sa USB-a.

Napravim butabilni usb i podesim u biosu da je prvi butabilni removable device.
Gde gresim, sta zaboravljam?

Posted (edited)
1 hour ago, renne said:

Kako si podesio disk ? Jel legacy

Mislim da jeste, morao sam da menjam partition scheme na MBR i napravim novi, to je rešilo problem.

Edited by mraki
  • 3 months later...
Posted
On 7.2.2020. at 12:00, radisa said:

A šta falu outlooku?

Kada sam ugradio ssd i dodao još 4gb memorije apsolutno ništa :)

Čak sam prebacio sve gmail naloge na njega. Jedino što nee da mi uveze kontakte, koliok sam uspeo da shvatim to je zato što imama home verziju win 10

Posted

Da nisi možda razdvajao Gmail foldere u Outlooku?  Mene nervira to što Gmail ima odvojene tabove za inbox, promotions i social, a u Outlooku je sve to zbudženo u jedan folder - inbox. Ne znam kako da izvedem da budu odvojeni isto kao u web verziji Gmaila.

Posted
44 minutes ago, napadaj said:

Da nisi možda razdvajao Gmail foldere u Outlooku?  Mene nervira to što Gmail ima odvojene tabove za inbox, promotions i social, a u Outlooku je sve to zbudženo u jedan folder - inbox. Ne znam kako da izvedem da budu odvojeni isto kao u web verziji Gmaila.

Kreiraj folder u Outlooku i Gmail ce to iskopirati.

Posted

Ako kreiram foldere promotions i social u Outlooku, Google će automatski u njih da raspoređuje iste mejlove kao u istoimene tabove u web verziji?

Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Kada sam ugradio ssd i dodao još 4gb memorije

Sad  leti kao avion?

Posted

Da. Neverovatno

Posted (edited)
6 hours ago, napadaj said:

Ako kreiram foldere promotions i social u Outlooku, Google će automatski u njih da raspoređuje iste mejlove kao u istoimene tabove u web verziji?

To ne znam, jer ih ne koristim. Za sve ostale folder fercera. 

Edited by Peter Fan
ovo je za korporativni nalog, ne koristim Gmail za privatne svrhe
Posted

Novije verzije Outlooka imaju Focused Inbox (može da se isključi/uključi). "Focused" Inbox je analogno "Primary" kategoriji u gmail-u. Outlook se može naučiti šta od emailova ide u Focused, a šta u Other.