radisa Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Bogme meni se sve restartovalo, tokom noci, samo od sebe... Prvo dve WM, posle i masina na kojoj ih teram...
mraki Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 (edited) @Sludge Factory Možda imaš originalnu kopiju Mislim da nije bilo apdejtova kod mene @radisa Edited March 16, 2020 by mraki
Sludge Factory Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 @mraki Jok, kupljena na kiosku 2010, krekovana, updatovana redovno, doduse, sve ove godine
mraki Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Neće nikako da mi butuje sa USB-a. Napravim butabilni usb i podesim u biosu da je prvi butabilni removable device. Gde gresim, sta zaboravljam?
mraki Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 1 hour ago, renne said: Kako si podesio disk ? Jel legacy Mislim da jeste, morao sam da menjam partition scheme na MBR i napravim novi, to je rešilo problem. Edited March 17, 2020 by mraki
Hamlet Strašni Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 On 7.2.2020. at 12:00, radisa said: A šta falu outlooku? Kada sam ugradio ssd i dodao još 4gb memorije apsolutno ništa Čak sam prebacio sve gmail naloge na njega. Jedino što nee da mi uveze kontakte, koliok sam uspeo da shvatim to je zato što imama home verziju win 10
napadaj Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Da nisi možda razdvajao Gmail foldere u Outlooku? Mene nervira to što Gmail ima odvojene tabove za inbox, promotions i social, a u Outlooku je sve to zbudženo u jedan folder - inbox. Ne znam kako da izvedem da budu odvojeni isto kao u web verziji Gmaila.
Peter Fan Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 44 minutes ago, napadaj said: Da nisi možda razdvajao Gmail foldere u Outlooku? Mene nervira to što Gmail ima odvojene tabove za inbox, promotions i social, a u Outlooku je sve to zbudženo u jedan folder - inbox. Ne znam kako da izvedem da budu odvojeni isto kao u web verziji Gmaila. Kreiraj folder u Outlooku i Gmail ce to iskopirati.
napadaj Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Ako kreiram foldere promotions i social u Outlooku, Google će automatski u njih da raspoređuje iste mejlove kao u istoimene tabove u web verziji?
Milosh76 Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Kada sam ugradio ssd i dodao još 4gb memorije Sad leti kao avion?
Peter Fan Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 (edited) 6 hours ago, napadaj said: Ako kreiram foldere promotions i social u Outlooku, Google će automatski u njih da raspoređuje iste mejlove kao u istoimene tabove u web verziji? To ne znam, jer ih ne koristim. Za sve ostale folder fercera. Edited July 1, 2020 by Peter Fan ovo je za korporativni nalog, ne koristim Gmail za privatne svrhe
Indy Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Novije verzije Outlooka imaju Focused Inbox (može da se isključi/uključi). "Focused" Inbox je analogno "Primary" kategoriji u gmail-u. Outlook se može naučiti šta od emailova ide u Focused, a šta u Other.
Recommended Posts