расејан Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Vino, Rasejani, vino je na slici. Ех, више ни пивске флаше не личе на себе.
pbg12345 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Pa uradi apgrejd sa sedmice, što bi vraćao Vistu. nadao sam se da bih u tom slucaju mogao dobiti legalan os
ToniAdams Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 oke, nudi mi nonstop da apdejtuje ofis 2007 koji je sa kioska. jel smem to da uradim ili da ignorisem dok mogu a posle stavim oupen ofis?
teacher Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 oke, nudi mi nonstop da apdejtuje ofis 2007 koji je sa kioska. jel smem to da uradim ili da ignorisem dok mogu a posle stavim oupen ofis? ignoriši. izbaci opciju da proverava update za ostali microsoft softver
precog Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 uzmi legalni ofis na mesecne rate, sta se stekas?
Sestre Bronte Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 dugo mi već stoji ponuda za upgrade, inače mi sve legalno kako ne volim sisteme dok su sveži, ignorisao sam međutim, umalo da zaginem noćas kada mi iskoči win 10 ugrade ponuda u sred lova sa gildom posle ga lepo deinstalirah, nema više da dosađuje kb3035583 paket, ako nekoga zanima
Singer Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 win 10 task bar sa start dugmetom se duplira ako imaš povezana dva monitora
Anonymous Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Upravo me je napao Gabe Aul da je stigao 'major Windows 10 upgrade', pa sam startovao apdejt centar i sad mi radi apgrejd na 'Windows 10 Pro, version 1511, 10586'. Nadam se da su konačno vratili izbor boja u title bar, kao što su bili obećali. Sviđa mi se nov pristup, da ne čekamo godinama da se nešto korisno sa OS-om desi, već da se izmene prave na par meseci.
nera Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Upravo me je napao Gabe Aul da je stigao 'major Windows 10 upgrade', pa sam startovao apdejt centar i sad mi radi apgrejd na 'Windows 10 Pro, version 1511, 10586'. Nadam se da su konačno vratili izbor boja u title bar, kao što su bili obećali. Sviđa mi se nov pristup, da ne čekamo godinama da se nešto korisno sa OS-om desi, već da se izmene prave na par meseci. hvala, vucem sad apdejt pa da vidimo sta su izmozgali
Anonymous Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Smara, izgleda da je ovo kompletno nova instalacija, tek sad je završio daunloud, sad se priprema da instalira apdejte, šta god to značilo. Trebalo je da skinem ISO i da uradim novu instalaciju sa DVD-a, bilo bi brže, a verovatno i bolje.
Recommended Posts