February 27, 20169 yr borac posle 24 kola drugi na tabeli i ima pet bodova vise od partizana. istorijska sezona hvala koletu, hvala lalatu koji je udario temelje nikad jaceg borca
March 2, 20169 yr Incident se dogodio u finišu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije, pri rezultatu 1:2 za Novosađane. Javor je krenuo u napad dok je jedan gostujući igrač ležao na terenu, a Lalatović je odjednom viknuo ka Dodiću: - Pi***, što ne zaustaviš igru?! Kada je trener Ivanjičana shvatio da se njemu obraća, uzvratio je: - Meni se obraćaš, meni? Ja da sam video da igrač leži, prekinuo bih igru. Tom prilikom su se Dodić i Lalatović zaleteli jedan na drugog i da nije bilo njihovih saradnika sa klupe da ih zaustave, sigurno bi došlo do tuče. - Ti ćeš da mi držiš predavanje - poručio je Dodić, na šta je Lalatović nastavio sa psovkama i pozivanjem na tuču. - Dođi, dođi... 'Ajde, dođi - uz brojne psovke je Lalatović dozivao Dodića da se fizički obračunaju. Kako god da se završi borba za polufinale Kupa, naš fudbal je još jednom gurnut u blato.
March 3, 20169 yr Svako gostovanje bilo u ligi, bilo u kupu mu je incident :-D Edited March 3, 20169 yr by W.F.C.
March 3, 20169 yr Sudijska komisija se detaljno bavila situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu Crvene zvezda i u potpunosti je prihvatila zaključak da je sudija Vlado Glođović, u pomenutoj situaciji, doneo ispravnu odluku, pošto je u navedenoj situaciji bilo elemenata simuliranja igrača Partizana“
March 3, 20169 yr Tole i Koki izneverovali http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-i-kokeza-saglasni-sumnjamo-u-rad-sudijske-komisije/129377 Edited March 3, 20169 yr by katamaran
March 3, 20169 yr Zvezdan Terzić u narednih šest meseci neće moći da obavlja funkciju generalnog sekretara Crvene zvezde, kao ni predsednika Zajednice superligaša zbog incidenata posle meča Napredak - Crvena zvezda u Kruševcu, odlučila je Disciplinska komisija FSS. Podsetimo, posle remija Napretka i Zvezde (0:0), Terzić je nezadovoljan suđenjem Dejana Santrača upao u sudijsku svlačionicu, verbalno napao arbitre, i bacio flašu o pod. Posle toga, Zvezda je ponovo krenula u napade na predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića. Vs Za neprimereno ponašanje tokom i po završetku 150. večitog derbija, Ivan Tomić je platio skup ceh. Trener Partizana moraće, na osnovu odluke Disciplinske komisije FSS, da plati 350.000 dinara, a uz to je sankcionisan dva meseca zabrane vršenja funkcije, s tim da je kazna uslovna na godinu dana. Podsetimo, Tomić je žustro protestvovao posle odluke sudijeVlada Glođovića da u 12. minutu susreta 24. kola ne dosudi jedanaesterac u koristi crno-belih, posle kontakta Marka Petkovićai Nemanje Mihajlovića, da bi po okončanju derbija verbalno vređao arbitre i razbio vrata na njihovoj svlačionici. Vazda pravedni Tolara. Sreca pa Tomic nije trazio alibi posle utakmice jer bi i za to morao da ga kazni....
March 3, 20169 yr Хоће ли Толе и Кокеза да шаљу снимке и записник са утакмице четвртфинала Купа? Питам за друга?
March 3, 20169 yr abi bilo loše, još ako bi oba vrbašanina bila šutnuta iz fudbala za nauk ostalim sudijama ^_^
March 3, 20169 yr Kad je kontrolisao komisiju i proglasavao da su Kadu i Lazetic u utakmici za titulu dajvovali nije se setio da salje u UEFA Ali sad smatra da je njegov Partizan sprecen da pridje na -26 i tako se opasno umesa u trku za titulu pa mora i UEFA :) Ako mu Infantino ne vrati uslugu i odande ce samo da ih nauce pravilima... Edited March 3, 20169 yr by katamaran
March 3, 20169 yr Не знам, УЕФА иначе воли притиске на судијску комисију и судије које је она лиценцирала. Нарочито у контексту резултатски небитних утакмица.