May 15, 20168 yr poslednji dan :( ajde Lezilebe izbaci Feija u drugu ligu da imam bar nečemu danas da se radujem... Nece da moze, ja sam srecnik koji je popusio. Posto su u moru golova Sanderlenda, Evertona i Votforda moji igraci ucestvovali sa ukupno jednom asistencijom. Na kraju mi je Ziru zakucao poslednji ekser u kovceg. Nista, Ship dogodine, sa Zokijem, Moć... pardon, samo sa Zokijem. Vratiću se jači!
May 15, 20168 yr Kakvo kolo za kraj. Alexis ništa od 4 gola, long ništa od 4 gola, townsend ništa od 5 golova, fakin žiru koji je postio 15 kola...Sreća pa mislim da sam već obezbedio drugo mesto. Poznato i kao prvo među netimijima
May 15, 20168 yr QPA objasnio "sancezovcima" Tadic nula Townsend nula - odmah da vam kazem da to odnosi mnogo poena. a jebenog Wijnalduma sam drzao sve dok nije bencovan od celavog konobara Beljerin bog fantazija
May 15, 20168 yr Dobrodošao pantelia :cveće: Nego, ko je Merakljie UCFC?! Neaktivan dosta dugo, nije iskoristio obe divlje karte, samo tripl kapetana.. Da li i njega u beton ili samo opomenu pred isključenje?!
May 15, 20168 yr Cestitke Ruxine na prvom mestu :0.6: , kao i Timmiju na osvojenom Premeru, odnosnoi Prolupu (za dlaku) na Ligi 1. Cestitke i svima koji su obebedili promociju u visu ligu. Pobedom u poslednjem kolu protiv 25.maja se oprastam od Brodatm bar na godinu dana.
May 15, 20168 yr Dobrodošao pantelia :cveće: Nego, ko je Merakljie UCFC?! Neaktivan dosta dugo, nije iskoristio obe divlje karte, samo tripl kapetana.. Da li i njega u beton ili samo opomenu pred isključenje?! ne znam ko je, ali me odvalio pre 2-3 kola
May 15, 20168 yr hmmm ovaj... ko je zaduzen da nam kaze ko ide gde i ko je kako prosao i tako to? :) samo pitam ako neko zna :D
May 15, 20168 yr Na kraju izgleda nerešeno sa tsvom, tek toliko da ne vežem dva poraza prvi put Na kraju sam zabrljao sasvim dobru sezonu u poslednjih mesec dana, ali ne mogu da se žalim, imao sam više sreće nego pameti. Ali i nekoliko dobrih poteza, zašto ne reći. U stvari imao sam samo tri loše odluke tokom cele sezone, bench boost, allout attack i 3-kapiten
May 15, 20168 yr Cestitke Ruxine na prvom mestu :0.6: , kao i Timmiju na osvojenom Premeru, odnosnoi Prolupu (za dlaku) na Ligi 1. Cestitke i svima koji su obebedili promociju u visu ligu. Hvala, hvala, ovo mi je daleko najbolja sezona ikad. Posebno u drugom delu je baš sve išlo kako treba, a i kad nije fortuna je znala biti široke ruke. Sad mi sledi neki težak raspad u premeru, ali to više nije toliko bitno jer sam već dokazao 1 stručnos Čestitke i od mene svim pobednicima i onima koji se tako osećaju Edited May 15, 20168 yr by Ruxin
May 15, 20168 yr hmmm ovaj... ko je zaduzen da nam kaze ko ide gde i ko je kako prosao i tako to? :) samo pitam ako neko zna :D Komesar Tolaa sa svojom gvozdenom metlom samo da sačekamo da vidimo kako će i da li će FPL da računa ovu odloženu.. Inače, čestitke Ruxinu koga sam danas stručno dobio i svim ostalim koji su otišli u Premer.. Naravno i apsolutnom vladaru klasika Timmiju
May 15, 20168 yr Oprosti zoki što nisam čestitao pobedu, zaboravio sam da uopšte overim kako prolazim u ovom revijalnom kolu h2h-a, a i protiv koga igram :šampionskemuke: :1 lester: Edited May 15, 20168 yr by Ruxin
May 15, 20168 yr Oprosti zoki što nisam čestitao pobedu, zaboravio sam da uopšte overim kako prolazim u ovom revijalnom kolu h2h-a, a i protiv koga igram :šampionskemuke: :1 lester: <_<