levi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Dilema je bila Tadić ili Mane. Česta u ovom kolu, ako je za utehu, a nije
pantelia Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 poslednji dan :( ajde Lezilebe izbaci Feija u drugu ligu da imam bar nečemu danas da se radujem... Nece da moze, ja sam srecnik koji je popusio. Posto su u moru golova Sanderlenda, Evertona i Votforda moji igraci ucestvovali sa ukupno jednom asistencijom. Na kraju mi je Ziru zakucao poslednji ekser u kovceg. Nista, Ship dogodine, sa Zokijem, Moć... pardon, samo sa Zokijem. Vratiću se jači!
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Kakvo kolo za kraj. Alexis ništa od 4 gola, long ništa od 4 gola, townsend ništa od 5 golova, fakin žiru koji je postio 15 kola...Sreća pa mislim da sam već obezbedio drugo mesto. Poznato i kao prvo među netimijima
Dziber Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 QPA objasnio "sancezovcima" Tadic nula Townsend nula - odmah da vam kazem da to odnosi mnogo poena. a jebenog Wijnalduma sam drzao sve dok nije bencovan od celavog konobara Beljerin bog fantazija
zoki Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Dobrodošao pantelia :cveće: Nego, ko je Merakljie UCFC?! Neaktivan dosta dugo, nije iskoristio obe divlje karte, samo tripl kapetana.. Da li i njega u beton ili samo opomenu pred isključenje?!
San Epifanio Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Cestitke Ruxine na prvom mestu :0.6: , kao i Timmiju na osvojenom Premeru, odnosnoi Prolupu (za dlaku) na Ligi 1. Cestitke i svima koji su obebedili promociju u visu ligu. Pobedom u poslednjem kolu protiv 25.maja se oprastam od Brodatm bar na godinu dana.
ubibobi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Ja otisao u -8 sa Martialom ,Firminom i Ziruom © :misko: ...i corava koka ...
Dziber Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Dobrodošao pantelia :cveće: Nego, ko je Merakljie UCFC?! Neaktivan dosta dugo, nije iskoristio obe divlje karte, samo tripl kapetana.. Da li i njega u beton ili samo opomenu pred isključenje?! ne znam ko je, ali me odvalio pre 2-3 kola
Azdaja Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 hmmm ovaj... ko je zaduzen da nam kaze ko ide gde i ko je kako prosao i tako to? :) samo pitam ako neko zna :D
levi Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Na kraju izgleda nerešeno sa tsvom, tek toliko da ne vežem dva poraza prvi put Na kraju sam zabrljao sasvim dobru sezonu u poslednjih mesec dana, ali ne mogu da se žalim, imao sam više sreće nego pameti. Ali i nekoliko dobrih poteza, zašto ne reći. U stvari imao sam samo tri loše odluke tokom cele sezone, bench boost, allout attack i 3-kapiten
Azdaja Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 isto tako levi, sve sam promasio sa ovim novim sistemom. tugica
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) Cestitke Ruxine na prvom mestu :0.6: , kao i Timmiju na osvojenom Premeru, odnosnoi Prolupu (za dlaku) na Ligi 1. Cestitke i svima koji su obebedili promociju u visu ligu. Hvala, hvala, ovo mi je daleko najbolja sezona ikad. Posebno u drugom delu je baš sve išlo kako treba, a i kad nije fortuna je znala biti široke ruke. Sad mi sledi neki težak raspad u premeru, ali to više nije toliko bitno jer sam već dokazao 1 stručnos Čestitke i od mene svim pobednicima i onima koji se tako osećaju Edited May 15, 2016 by Ruxin
zoki Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 hmmm ovaj... ko je zaduzen da nam kaze ko ide gde i ko je kako prosao i tako to? :) samo pitam ako neko zna :D Komesar Tolaa sa svojom gvozdenom metlom samo da sačekamo da vidimo kako će i da li će FPL da računa ovu odloženu.. Inače, čestitke Ruxinu koga sam danas stručno dobio i svim ostalim koji su otišli u Premer.. Naravno i apsolutnom vladaru klasika Timmiju
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) Oprosti zoki što nisam čestitao pobedu, zaboravio sam da uopšte overim kako prolazim u ovom revijalnom kolu h2h-a, a i protiv koga igram :šampionskemuke: :1 lester: Edited May 15, 2016 by Ruxin
zoki Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Oprosti zoki što nisam čestitao pobedu, zaboravio sam da uopšte overim kako prolazim u ovom revijalnom kolu h2h-a, a i protiv koga igram :šampionskemuke: :1 lester: <_<
Recommended Posts