August 2, 20159 yr Ja cu tek sad da pravim nesto. Kad sredim spisak za draft... *al je ocelavio Bankela :( Sent from my Nexus 4 Edited August 2, 20159 yr by nbg4ever
August 2, 20159 yr Da li je bolji Wilshere ili Firmino ? Uzeti Kanea za 9.5 ili Pellea za 8. Benteke za i protiv, hoce li mrtvi nosati Giroud biti prvi izbor u napadu. Jbte vec mrzim ovu sezonu.
August 2, 20159 yr Trenutno stanje u Betonu: The Hairdryers Poljanche City FC Ronin Beşiktaş Thistle Boca Juniors Limanac UTD djubretari Prolup FT Milan Mean Machine Morževi Junajted Lugomir The Beatles Sumadijski Nistaci + Azdaja Edited August 2, 20159 yr by Giggsy
August 2, 20159 yr Trenutno stanje u Betonu: The Hairdryers Poljanche City FC Ronin Beşiktaş Thistle Boca Juniors Limanac UTD djubretari Prolup FT Milan Mean Machine Morževi Junajted Lugomir The Beatles Sumadijski Nistaci + Azdaja Pristupice Eldorado do subote,na odmoru je...To je 16 kao prosle sezone,bilo bi dobro da ulete jos cetvorica koji bi bili aktivni naravno
August 2, 20159 yr Isuse, liga pocinje sledece subote! Sta sam ja RADIO celo leto kad mi je tim jos na autokomplitu???
August 2, 20159 yr Liga 1 ima svoje ime, molim vas taj beton ostavite na drugom mestu Nije Liga 1, nego 1 Liga.