MayDay Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Neš verovat, i ja isto. Sramota me je koliko mi dobro ide. A taman ću iskoristiti izgnanstvo u Francuskoj da izučim sirarstvo, ima da napravim ekonomski bum na sjeveru CG kad se vratim. Strava! Čekam i ono tvoje pivo da osvane u boljim marketima i pivnicama.
Aineko Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Mau jel ambicija jos uvek stoji ili da se ja ne upustam u pisanje carsafa? :)
Caligula Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ljudi, ortak (proveren co'ek, ozbiljan ludak) trazi developera. ko je zainteresovan, evo linka http://startit.rs/poslovi-oglasi/frontend-developer-buildcon/ ... ne znam gde da stavim, nemamo temu "poslovi" a da otvaram novu zbog ovog necu
Prokleto Djubre Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Reci ortaku da ce tesko naci ovakvog coveka preko oglasa. Morace da zaredja po LinkedInu i spremi se na dosta intervjua s ljudima koji vec imaju posao ;)
Lezilebovich Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 možda je bezveze što se nadovezujem na ovaj lep gest kauboja, ali moram da pitam ... Stvarno ne razumem čemu pokušaji humora (a još i nepismeni) u oglasima za posao ? Da li to motiviše potencijalne kandidate, a oglašivač pokazuje koliko je kul ?
radisa Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 možda je bezveze što se nadovezujem na ovaj lep gest kauboja, ali moram da pitam ... Stvarno ne razumem čemu pokušaji humora (a još i nepismeni) u oglasima za posao ? Da li to motiviše potencijalne kandidate, a oglašivač pokazuje koliko je kul ? To je novi trend, i to se meni ne sviđa, ali ja sam nemački đak u poslovnom smislu, šta ja znam, možda je to i dobro...
Dionysos Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 мени је то донекле ок кад се ради о стартапима, једноцифрен број запослених и те форе, опуштени смо, другарска атмосфера и слично, језиво ми је када веће фирме покушавају да се шале... али да боље би било да тога нема уопште
Lezilebovich Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ljudi, ortak (proveren co'ek, ozbiljan ludak) trazi developera. ko je zainteresovan, evo linka http://startit.rs/poslovi-oglasi/frontend-developer-buildcon/ ... ne znam gde da stavim, nemamo temu "poslovi" a da otvaram novu zbog ovog necu ima ova tema http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18519&page=1
Аврам Гојић Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 (proveren co'ek, ozbiljan ludak) plus jedan, lik je car.
Prokleto Djubre Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 možda je bezveze što se nadovezujem na ovaj lep gest kauboja, ali moram da pitam ... Stvarno ne razumem čemu pokušaji humora (a još i nepismeni) u oglasima za posao ? Da li to motiviše potencijalne kandidate, a oglašivač pokazuje koliko je kul ? Pricali smo vec negde, krenulo je kako je krenulo i sad prakticno i normalni ljudi imaju problem da to ne rade jer ispadaju smaraci (bar je takva percepcija). Moda za koju se svi vec neko vreme nadaju da ce nekako proci, ali nesto ne posustaje.
Aion Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Umeso da traze duhovitog, mogli su da nadju nekog ko zna struku. Cak i letimican pogled na oglas otkriva sistinsko nepoznavanje softverskih arhitektura. Nisam siguran za sve frameworke koje su naveli, ali knockout sasvim sigurno nije mvc (tipican mvvm).
Prokleto Djubre Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ma dobro, bice srecni ako zna Angular :D
Caligula Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 (edited) možda je bezveze što se nadovezujem na ovaj lep gest kauboja, ali moram da pitam ... Stvarno ne razumem čemu pokušaji humora (a još i nepismeni) u oglasima za posao ? Da li to motiviše potencijalne kandidate, a oglašivač pokazuje koliko je kul ? Dgjbm u advertajzingu sam pa sam navikao na ovakve oglase. Inace, tip koji je ovo pisao je ozbiljno (Kan) nagradjivani kretivac, ne znam, mozda je zelo da naglasi da je firma mala i da su vrlo opusteni edit: Dionizijus vec napisao isto samo pismenije :) Edited January 20, 2016 by Caligula
Aion Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ma dobro, bice srecni ako zna Angular :D Ja bih voleo da znam i sta su ove "proceduralne metodologije", koje kandidat treba da zna pored oo metodologija.
Recommended Posts