July 1, 20159 yr dok vi raspravljate o koučingu, Novak je već uspeo da izgubi gem na svoj servis od Nieminena.
July 1, 20159 yr Se zezas? Malo :D Ma nerviraju me ti bambusi koji sve gledaju kroz antisrpske zavere i smatraju da je rešenje u opštoj mržnji prema svemu neruskom. A što se koučinga tiče... žuta štampa uvek mora da ima nešto što prodaje sledeći broj - kad nije dete s krilima, sisa starlete ili ukaz Gospe (ili Gospodina ) tu je koučing. Da nije Đokovićev, bio bi bilo čiji ko u datom trenutku najviše jebe lokalnog ljubimca.
July 1, 20159 yr Uze Nole brejk za 3:1... ali pravo pitanje je hoće li ga sad odbraniti ili će opet da čuva rešenje sata za 10. gem ;)
July 1, 20159 yr Yes, you are missing something. Ovo drkanje sa koucingom je jedna od najjadnijih stvari koju sam video kod teniskih medija, prevazilazi cak i drkanje sa onim energetskim jajetom u koji je Novak iz zajebancije usao na par sekundi. Mislim, hajde sto su njega samog jedno 50 puta pitali za taj koucing, poceli su i Federera da smaraju pitanjima tipa "je l' da da si i ti primetio da Novak i Beker tu nesto muljaju". Jebo im ja mater smrdljivu, nadam se da ce "Skot koji postaje Britanac na dve nedelje" da vrisne u trecem kolu od nekog Rosola, pa neka onda prde o koucingu do sudnjeg dana. nisam znao da se smaraju sada sa tim couching-om... treba lepo na konferenciji da otera u picku materinu(i to tim recima) prvog sledeceg koji ga bude pitao o tome i gotovo. prestace nakon toga
July 1, 20159 yr 6:4 6:2 5:2 Nieminen servira za (Đokovićev :P) meč ;) edit: ništa od toga, moraće na teži način do meča... Edited July 1, 20159 yr by Max Morlock
July 1, 20159 yr heh, 5 od 6 setova do sada je NJole zavrsio sa breakom... a u svih 6 je servirao prvi :D
July 1, 20159 yr A što se koučinga tiče... žuta štampa uvek mora da ima nešto što prodaje sledeći broj - ne radi se ovde o žutoj štampi a da su peterali, preterali su stoka
July 1, 20159 yr https://twitter.com/Wimbledon/status/615491632490790912 To je publika, a ne ona seljana u Parizu.
July 1, 20159 yr Tako se to radi :) ne radi se ovde o žutoj štampi a da su peterali, preterali su stoka Svako ko se time bavi sebe stavlja u kategoriju žute štampe :)