Arkadija Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Tekst je uvreda uvijena u oblandu šale. Vrlo perfidno.
Fins fleet Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Daj jebote, gledajte sa pozitivne strane. Pa nije nemoguce da neko nesto napise bez zadnjih namera.
Musky Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 nema tu zadnjih namera kada napišeš ,,matora tetka sa mrtvim rukama,, - to ide pravo u glavu.
Fins fleet Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 nema tu zadnjih namera kada napišeš ,,matora tetka sa mrtvim rukama,, - to ide pravo u glavu. Naterao si me da procitam ponovo. Ovo ne pise, lazes. Mislim, pominju se matore tetke i mrtve ruke, ali u drugom kontekstu. Pise Serena opts for the dead-armed two-steps-forward-two-steps-back style beloved by elderly aunties Sto se Mareja tice, pise It’s proof that, if he had any sense whatsoever, Andy Murray deliberately threw the semi-final to avoid all of this Poenta teksta je da teniseri ne znaju da plesu. Ne Serena i Novak ne znaju da plesu. Da je Rodzer dobio finale, identican tekst bi se mogao napisati. Da je Murray dobio finale, identican tekst bi se mogao napisati i to quote-ovana recenica cak i kaze.
renne Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ali je Rodžer dobijao i dobijao obaj turnir, pa ovakav tekst nije napisan, kapiraš?
Musky Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) izvini...vidim da si pronašao nebrojeno uglova gledanja na ovu sprdnju. Edited July 15, 2015 by Musky
Fins fleet Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Ali je Rodžer dobijao i dobijao obaj turnir, pa ovakav tekst nije napisan, kapiraš? Serena je dobijala i dobijala ovaj turnir, pa ovaj tekst nije napisan. Novak je dobijao i dobijao ovaj turnir, pa ovaj tekst nije napisan. Napisan je 2015, godine kada su i Serena i Novak bili ubedljivi favoriti, kada su jedino najzagrizeniji Rafini i Federerovi navijaci iznenadjeni time sto je Novak dobio. O Sereni da ne pricamo. Edited July 15, 2015 by Fins fleet
levi Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Dajte snimak nekog od Rodžerovih plesova, da uporedimo Na neviđeno, nagađam da je svaki put samo ispoštovao tradiciju reda radi, dosadni Švajcarac
Fins fleet Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Odgledah snimak, negde u uglu je pisalo "Prince William on parenthood". Prigodno. Mogu da mislim sta bi se desilo kada bi to uticalo na Novaka i Serenu kao sto je uticalo na PPP. Ne kazem da je clanak nesto bog zna kako kvalitetan, daleko. Cak je i pomalo bljutav. Ali nije maliciozan, ako se cita kako je napisano.
Timmy Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Blam? Ti ocigledno preozbiljno shvatas tudju zabavu. Meni je ta zabava glupa. Terati sampione da tu kao plesu, glume klovnove, sta li... Gledajuci deo snimka doziveo sam mali transfer blama. Ne znam kako time preozbiljno shvatam tu njihovu zabavu. A i bespotrebna nam je ova rasprava. Jebo taj clanak i one koji ga objavljuju,
svashtabezneshto Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Više od 15 godina nije bilo zvaničnog plesa, ako sam ja dobro razumela Đokovića, i ovo je pokušaj da se ples reaktivira.
levi Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Verovatno od kad je Ivanišević zapretio da neće plesati ako pobedi Monika? Balkanci
goofs Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Meni je ta zabava glupa. Terati sampione da tu kao plesu, glume klovnove, sta li... Gledajuci deo snimka doziveo sam mali transfer blama. Ne znam kako time preozbiljno shvatam tu njihovu zabavu. A i bespotrebna nam je ova rasprava. Jebo taj clanak i one koji ga objavljuju, Niko ih ne tera, sami su hteli. Ja pogledao, meni ono ok, zajebancija, ne znam kakav valcer su ocekivali pa ih prozivaju.
Recommended Posts