Ros Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=SQA4U2zPcTg Link to comment
Čutura Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 gledam sad krajinovica protiv maua, decko ima fenomenalan volej i odlican ravan servis, sto on nije partner zikiju za dk? Link to comment
nisam ja Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 imam jedno novo, nikad postavljeno pitanje. Do kolko se vidi na wimbiju? Link to comment
Max Morlock Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Znam da me je svojevremeno šokiralo da je u Engleskoj (blizu Londona) uveče u julu/avgustu bilo pristojno svetlo i u pola 11… Sent from stolen SM-N910C using drugs Link to comment
Musky Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Znam da me je svojevremeno šokiralo da je u Engleskoj (blizu Londona) uveče u julu/avgustu bilo pristojno svetlo i u pola 11… i šta to normalno...? Link to comment
Max Morlock Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Da :) Sent from stolen SM-N910C using drugs Link to comment
Time Crisis Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) gledam sad krajinovica protiv maua, decko ima fenomenalan volej i odlican ravan servis, sto on nije partner zikiju za dk? Bio mu je partner prošle godine protiv Švajcaraca i izgubili su glatko od njihovog trećeg (ako su i treći) dubl tima. Edited June 30, 2015 by Time Crisis Link to comment
Apollo Creed Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 "Svi vide da pritiskaju Novaka kako bi Mari osvojio Vimbldon, jer ne postoji nijedan drugi razlog zašto bi se na ovaj način napadao Đoković. Međutim, ne brinem se ja za njega, Novak je pametan, vidi dobro što hoće da urade. Istina je samo jedna – smeta im što je jedan Srbin najbolji na svetu! Da je neke druge nacionalnosti ne bi bilo nikakvog problema“, rekao je Armenulić, pre no što je na slikovit način, citiranjem Nikole Pašića, "zacementirao" sopstvenu tezu.“Možda ću biti malo grub, ali dobro je govorio Nikola Pašić: ’Srpsko dete kad se rodi, treba naučiti da mrzi Engleze’". :torbica: Link to comment
freakns Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 a na koji nacin sada napadaju Novaka? em aj mising samting? sem cinjenice da je duh Bogdana Obradovica usao u senilnog Armenulica Link to comment
Frank Pembleton Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Auuuu armenuliću jbte... Znam da Mareja nije mogao očima da vidi ali ovo za engleze? Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
Timmy Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Jebote ja mislio onaj debil selektor davis kupa. Kad za malo.. E moj Radmilo. A Englezi su ispali govna poslednjih dana. Na sva zvona prde o Novakovom couchingu. Dva dana ga isto pitali na KZN iako je odmah lepo obrazložio. Onda juče pitaju i Federera da li on primećuje to kod Novaka. Ovaj ih otkacioo i rekao jasno Ne. Link to comment
Apollo Creed Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 .. E moj Radmilo. A Englezi su ispali govna poslednjih dana. Link to comment
Max Morlock Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Radmilo... sitni serator koji će zauvek a i posle toga ostati upamćen samo kao muž Silvane. Tačka. Link to comment
Recommended Posts