Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

i Milicu paštetu. Ako još postoji.

Naravno da postoji

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

s obzirom na okolnosti, dobra je inicijativa navijaca da ostave Duleta

Moram priznati da mi je nejasna ova tvrdnja. Da ostane Dulo da ne bi morao da mu se isplaćuje dug, a u pitanju je tzv veliki grobar, koji je opet sa druge strane javno napušavao kurcem svakog igrača koji nije bio u fazonu da oprosti pare klubu?!

Posted

Dobra je inicijativa jer ako oduzmemo to koja je on dijabola (otkako je bolestan i tako to), covek zna da pravi igrace a u ovo mladom timu Partizana ima par talenata. A i iskreno u ovom agregatnom stanju ne verujem da Dulo moze negde da nadje posao sem Partizana, gre'ota da izgubimo elitnog trenera

Posted

Ništa što nisamo znali do sad, nego mi je nejasno kakve to veze ima sa dugom, neće on sam nestati. Plus fakat da je čovek odlepio i da se sve manje bavi svojim poslom, nauštrb medijske histerije.

Posted

Sutra u "Vremenu":

Razgovor Bože Koprivice sa Duškom Vujoševićem> Ima li ovde još partizana

"Ako pričamo u terminologiji starih Grka, oni su onoga koji se ne bavi politikom smatrali idiotom, odnosno, idiot nije imao prava da se bavi politikom. Meni politika nije sfera interesovanja u smislu da je to nešto čemu bih posvetio život i bavio se time. Ali, u onoj meri u kojoj ona ulazi u sport – u moju profesionalnu oblast – da određuje visinu sponzorstva, prostor u novinama i tako dalje, smatram za svoju obavezu da mogu da iznesem mišljenje pošto u normalnoj državi kritika vlasti ne bi smela da bude nešto što mora da se plati glavom. Vlast mora da pristane na kritiku. Nažalost, ona je kod nas sve više i više apsolutistička i u rukama jednog čoveka", kaže Duško Vujošević

Posted

Jebote zasto bilo ko od njih koji su upuceni ne izadje i kaze da je bolenik ucenio klub, da mu se duguju ogromne pare i ako se to ne resi klub ce se ugasiti, jer ne moze da mu ispalti sve to. Pa neka ovi koji ga podrzavaju vec jednom shvate ko je izdajnik i sve one epitete koje je idiot koristio za kosarkase.

Mislim da sam dostigao vrhunac u mrznji tog govneta od coveka. Nek se nosi u kurac i on i svi koji ga sad podrzavaju.
Posted

Sad ce da ga banuju zbog objavljivanja privatne prepiske. Lepo je znati da se vodja potresa zbog skandiranja sa tribina.

Posted

Jebote zasto bilo ko od njih koji su upuceni ne izadje i kaze da je bolenik ucenio klub, da mu se duguju ogromne pare i ako se to ne resi klub ce se ugasiti, jer ne moze da mu ispalti sve to. Pa neka ovi koji ga podrzavaju vec jednom shvate ko je izdajnik i sve one epitete koje je idiot koristio za kosarkase.

Mislim da sam dostigao vrhunac u mrznji tog govneta od coveka. Nek se nosi u kurac i on i svi koji ga sad podrzavaju.

ima i on prava na svoje novce, kao i svako drugi.

Posted

Mda, aj da smetnemo to sto je on prvi drugima to pravo uskracivao

Posted

Duško Vujošević, aktuelni trener crno-belih košarkaša, nije mogao da pređe preko izjave potpredsednika kluba Andreje Mladenovića, da ih je sve prevario, jer nije poštovao dogovor da svi podnesu ostavke.

On je, u izjavi za Telegraf, napomenuo da ono što je  Mladenović rekao ne predstavlja istinu.

"Izjava Andreje Mladenovića ne predstavlja istinu, jer istina jeste da je na dve sednice Upravnog odbora posle prvenstva pričano da se zbog bezizlazne finansijske situacije razmatra mogućnost protesta i da svi zbog toga treba kolektivno podnesemo ostavke. Ceo UO, ja i predsednik. To je samo bila jedna od opcija, ali uopšte nije bilo definitivno dogovoreno da se to radi, nego se samo pominjalo kao mogućnost. Ideja je bila da se na takav način demonstrira protiv države, odnosno protiv državnih institucija koje ne raspoređuju pravilno sponzore", izjavio je, između ostalog, Vujošević za Telegraf i dodao da se Mladenović "dodvorava novim šefovima".

Izvor: Beoinfo

"Što se tiče Andreje Mladenovića, on pokazuje svoj karakter – hedonistički. Tipičan je političar koji shvata da politika ovog momenta hoće da ja izađem iz Partizana. On se dodvorava, promenio je partiju, pa se sad dodvorava novim šefovima. Mladenović je jarbol za sve zastave. Možda voli Partizan, ali sebe voli više i ovu priču sad koristi da bi nešto politički sitno ušićario. Pokazivao je ljubav prema Partizanu, dolazio na sastanke, ali što se tiče finansijskog doprinosa nije doneo banku, a to mu je bio posao kao članu UO"

Posted

to sto je licemer i slina od coveka, i sto ima volova koji padaju na njegove price, nije argument da nema prava da trazi novac koji je zaradio. 

Posted

I pomalo neverovatno zvuči da je pola od pet miliona evra duga Vujoševićevo!? Kako brate?

Posted

Nema šanse da je 2.5 miliona, radio je za 200k godišnje, čak i ako dobarno napumpamo tu cifru procentima od transfera koje, kako ljudi kažu, uzimao, opet ni izbliza ta cifra. Ili je Partizan prodao igrače u vrednosti od 20 miliona u zadnjih 4-5 godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...