yolo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 kakav ce to combo da bude, pavlovic milicic. ravna gora pobediti mora.
ZokiAsov Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Pobedismo nekako. Slavi se pobeda ko protiv barse onomad :)
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Rutinski. Dali smo im fore, pa ih pregazili :D
Miralem Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 dobili kripl fajt. i to uz domacinsko sudjenje, cini mi se. mora li onaj koprivica bas da igra?
Ivo Petović Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Ništa košarke nema u ovom Partizanu, ali se stvarno videlo da jako žele ovu pobedu. Posebno mi drago zbog Cveleta (mada dečko realno igra neku košarku od pre 30 godina). Uhvatio sam sebe da navijam za Partizan u nekoj utakmici posle ko zna koliko godina.
Mister No Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Ovo je bilo teško za gledati. Onaj pokušaj Milutinovića za zakucavanje koji je završio banančinom i pokušaj post upa (nekog) centra gdje se pri pokušaju fintiranja sapliće sam od svoje noge..... su mi nekako lajt motiv onog što možete očekivati od ove sezone. Još mi je teže kao neutralnom promatraču gledati kako vam susjedi debatiraju jeli im treba Papanikolau ili ne.
SleeperSleep Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 jbg... nekad su cvetkovic i milutinovic bili zvezdine, sad su partizanove vedete. to sve objašnjava.
kobni zelaya Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Ja sam se danas isto čudio samom sebi što navijam za Partizan. Biće ovo teška sezona za vas, ali i biće nekako interesantno, obećava uzbuđenja. Cvele je glavni igrač ovog tima, biće bolje za Marinkovića kada se to shvati, dečko je premlad za ono što se očekuje od njega. Centri su vam najveći problem, rekao bih.
theanswer Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) Božić treba da sačuva smirenost u ovakvim trenutcima i umesto što se raduje kao da je osvojio Evroligu da ode i pruži ruku protivničkom treneru. Edited October 6, 2015 by theanswer
Recommended Posts