adasevic Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Kaze Predrag Sasa da ce od sad on da vodi finansije, a Dule samo teren... planira da zivotarite 2 godine, kaze da toliko kredita ima kod grobara je smo mi cigani imali 13 godina nesrecno detinjstvo. Dakle, ostajete kompletni. Edited July 1, 2015 by adasevic
SNARC Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Fala Petru Dobrnjcu, konacno neko kompetentan i skolovan da se time bavi.. Nebo nam je grancia..
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Jedini normalsn, a danilovic je i ranije ovo nagovestavao. Problem je sto nema igraca. U svakom slucaju, dobro je sto obojica ostaju.
Apollo Creed Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 U svakom slucaju, dobro je sto obojica ostaju. +1.
MayDay Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Jedini normalsn, a danilovic je i ranije ovo nagovestavao. Problem je sto nema igraca. U svakom slucaju, dobro je sto obojica ostaju.Ma naravno, ja sam najviše navijala da sednu i da se dogovore. Najgore bi bilo da obojica odu. Što se tiče tankovanja, ja sam ok da damo još ovu sezonu, treću godinu za redom već ne bih podnela.
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ja najozbiljnije mislim da je dobro za partizan sto obojica ostaju.
Recommended Posts