darkonet Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 bradilko ne odustajes a trebalo bi da pogledas u sopstveno dvoriste, jer seti se sta je bilo s onima koji nisu sacekali da protivnik podigne sampionski pehar
bradilko Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 bradilko ne odustajes a trebalo bi da pogledas u sopstveno dvoriste, jer seti se sta je bilo s onima koji nisu sacekali da protivnik podigne sampionski peharmislis na proslu sezonu?sramno za kk partizan. a sta je bilo posle?to vec ne znam
katamaran Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Covek nije snimao selfi nego skajpovao sa majkom :)
darkonet Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 mislis na proslu sezonu? sramno za kk partizan. a sta je bilo posle?to vec ne znam ne, mislim na one sto su u Atini napustili dodelu pehara goris bradilko, pamcenje te izdaje
bradilko Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ne, mislim na one sto su u Atini napustili dodelu pehara goris bradilko, pamcenje te izdaje ne gorim ja nista nego ti ode na atinu pre 20 godinamislio sam da imas nesto oko partizana prosle godine,da su napustili dujan i igraci dodelu medalja zvezdi.
darkonet Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ne gorim ja nista nego ti ode na atinu pre 20 godina mislio sam da imas nesto oko partizana prosle godine,da su napustili dujan i igraci dodelu medalja zvezdi. ma uporedio sam ovo s onim iz Atine, salim se malo, zaboravi i opusti se, gotova je sezona
bradilko Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ma uporedio sam ovo s onim iz Atine, salim se malo, zaboravi i opusti se, gotova je sezonada,gotova je.cestitam titulu i onu u abi takodje
cvrlle Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 na mozzartu pominju glisica od komsija. mozda planiraju da nogiraju babu. next seaso na 4 zver/borisa/glisa i simon kao potpora. da se ne lazemo, nije to za raoa
yolo Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 salata isdigljala ko nikad, ne moz covek u kafanu da sedne da ne cuje najludje price danas
katamaran Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) na mozzartu pominju glisica od komsija. mozda planiraju da nogiraju babu. next seaso na 4 zver/borisa/glisa i simon kao potpora. da se ne lazemo, nije to za raoa cijena prava sitnica-70k bilo je i ranije traceva da smo zainteresovani al se tad pricalo da ce on preko bare Edited June 10, 2016 by katamaran
darkonet Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 kaze Radonja na RTS-u da je Kvinsi otisao u Makabi za 5 puta vise nego sto ga je kupila Zvezda otisao i Cirbes i to je za sada to kaye Covic voditelj provocirao za Milutinova i Zagorca, pitao Radonju da li bi voleo Milutinovaa u roster, Radonja odgovorio DA
casperbgd Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ali ako su transferi Cirbesa i Milera vec sad dogovoreni, to bi onda trebalo da znaci da je klub ipak dobio neki novac, cime je Makabi dobio eksluzivno pravo da pregovara sa njima pre nego sto im istekne ugovor i ostali klubovi dobiju priliku da se ukljuce u pregovore?
harper lee Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ali ako su transferi Cirbesa i Milera vec sad dogovoreni, to bi onda trebalo da znaci da je klub ipak dobio neki novac, cime je Makabi dobio eksluzivno pravo da pregovara sa njima pre nego sto im istekne ugovor i ostali klubovi dobiju priliku da se ukljuce u pregovore? Ne. Igraci imaju pravo da razgovaraju s kim god hoce, klub nema nista s tim.
Recommended Posts