Аврам Гојић Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 samo mi recite jel plameni gitarista hevimetalac. da znam dal da gledam. malo je ko miralem.
copkillah Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nikada nisam osetio ovoliku zelju za odlazak u bioskop aaaaaaaaa nećeš naći bolji razlog, veruj mi što se tiče 3d-a i ne moraš baš, ništa posebno
reg Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 +1 Samo sad razmisljam da odem u 3D da vidim razliku. + ima dovoljno ljudi iz blize okoline koji nisu gledali pa se lako nadje ekipa :D Nemoj, odgledao sam ga drugi put u 3D, nema razlike osim u par scena, bolje dvaput gledati u 2D. :D
copkillah Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 uvek proverite da li je pravi ili lažni 3d na http://www.realorfake3d.com meni su npr rekli da je 3d u Mad Maxu odličan, ali ja tu odličnost nisam primetio
djuras Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 gledao 3d, ima mozda 5-6 scena u kojima dolazi do izrazaja
Takeshi Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 vertigo uskoro objavljuje stripove o cetiri junaka (max, furiosa, nux, immortan joe) i sta im se desavalo pre radnje u filmu. osmisljeni jos '99. u prvom pokusaju milera da ozivi serijal, sada ispeglani uz pomoc scenarista filma.
Ariel Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 trejler za igricu, koju je miler osmislio i radio na njoj u saradnji s avalanche studiom, sve dok nije dobio zeleno svetlo za film pa se prešaltovao skroz na to, takođe deluje jako dobro. izlazi krajem godine.
SNARC Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Upravo odgledao u DC-u..mislim da sam smrsao bar dve kile gledajuci. Ono sto niko nije naglasio je koliko je zajebato voziti posle filma. Cini mi se da svako hoce da mi uleti u auto..a i ja imam neku cudnu potrebu da udaram ljude kolima. Ceka me vrlo zanimljivo putovanje do Vrsca, pustim asfaltom nocu.
Ariel Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 i još malo kočenja od smeha, film već pokazuje svoj memetski potencijal, mogu samo da zamislim koliki će kult biti za desetak godina. elem:http://www.amazon.com/Wilton-710-5521-Silver-Color-Mist/product-reviews/B005KTVG86/ref=cm_cr_dp_see_all_btm/181-7852867-8694243?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending
batticuore Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Odlično sve, ja prezadovoljna i smirena izašla iz bioskopa. Oh, kako mi je legao posle ove teške nedelje. Divna mi je simbolika u filmu, cela priča bez praznog hoda, glumci, kadrovi...ma sve mi je na mestu. Ustvari, možda jedina zamerka zašto je doof wagon (tj. muzička sekcija) na strani osovine zla?? (gitarista naravno najsmešniji)
goofs Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pa zato što bi potpuno apsurdno bilo da Meks sa sobom vuče bezruku kiborgku, četiri device, onog bolesnog i još zombi-gitaristu. Mislim, ko bi to gledao...
batticuore Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Pa zato što bi potpuno apsurdno bilo da Meks sa sobom vuče bezruku kiborgku, četiri device, onog bolesnog i još zombi-gitaristu. Mislim, ko bi to gledao... Meni se sviđa ideja. Inače, Mad Max mi i nije nešto ubedljiv lik. Furioza i Nux su me najviše osvojili (wubić), pa Splendid.
Recommended Posts