Bujodrag Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 http://www.theverge.com/2015/5/31/8694099/mad-max-cgi-before-and-after-shots
Duci Simonovic Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Ovaj Toni bi i isusu gledo jel ima crnog pod noktima, pa kako li ćeš tek ženu izbirati kad dodje vreme tc tc tc
maheem Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 odgledao sinoc, mnogo mi se svideo, dajte nesto slicno
ToniAdams Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Pa nema. Ako oces priblizno kvaltetnog akcijasa gledaj raid2.
maheem Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 pa znam da nema. mada taj Raid2 nijesam gledala pa ću ga overiti narednih dana.btw nema 2d projekcija u našem selu
Hella Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) odgledao sinoc, mnogo mi se svideo, dajte nesto slicno odgledaj opet Edited June 4, 2015 by Hella
Mil@n Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Odgledao film, pročitao topik... Najupadljivije nešto je Tonijeva fascinacija sa Raid 2 :D Iako je film tematski siromašan i jasno se svrstava u nepopularni žanr "akcije", ja sam uživao u svakom smislu. Estetika pre svega, fotografija, scenografija, ceo svet i ambijent, sve mi je pogođeno. Odnos Teron i Hardija umeren i suptilan, bez patetike i preterivanja, jako cenim kada se ne pređe ta granica neukusa tj šablon u kome glavni akteri moraju da se dohvate. Čitam da su neki nezadovoljni Hardijem... Top 3 face/glumca Holivuda trenutno, možda i No. 1 od novijeg talasa, iako ovde nije ne znam kako briljirao, čovek nije progovorio prvih sat (što mi je takođe cool, netipičan glavni lik). Sve u svemu, jaka osmica.
Ryan Franco Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Šta znači tematski siromašan? Film govori o herojstvu u doba borbe za goli opstanak. Ja ne znam kako to može da bude siromašno.
Mil@n Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Govori o herojstvu u doba borbe za goli opstanak sa 99% akcije, nije da imam problem sa tim. Barem ja nisam uspeo nešto posebno emotivno da se povežem sa nekim likovima i/ili njihovim odnosima i bolje mi je tako nego da se to radilo na silu. Mislio sam u smislu priče i naracije, idu tamo, idu nazad, gomila sranja usput, to je manje više to.
Gandalf Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Pa nema. Ako oces priblizno kvaltetnog akcijasa gledaj raid2. Spoiler za Raid2. sve nelogicnosti u Mad Max-u blede u poredjenju sa voznjom kroz u po bela dana prazne ulice indonezanskog megapolisa. :D Edited June 6, 2015 by Gandalf
ToniAdams Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Mozda tebi al ti nemas pojma o filmovima. Glase, to sto je radnja jednostavna ne znaci nuzno da je tematski siromasan. U ovom slucaju cak naprotiv.
Ajant23 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Toni, "radnja jednostavna" i "tematski siromasan" ionako ništa ne znači. U ovom slučaju čak naprotiv.
Shan Jan Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Odgledo. Ostaje zal sto umesto coca cole nisam imao pivo. Lepa kombinacija akcije, voznje, dobrih chki i ludila. Film malo degradira zene ali to je vec ocekivano u simple bad vs evil, creation vs destruction pricama.
ToniAdams Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Kako to degradira zene? Jedva cekam da cujem objasnjenje.
Recommended Posts