Jump to content
IGNORED

Mad Max: Fury Road (2015)

reg

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

34

• Hippie

17

• 3opge

13

• Sludge Factory

9

Posted

Ovaj Toni bi i isusu gledo jel ima crnog pod noktima, pa kako li ćeš tek ženu izbirati kad dodje vreme tc tc tc

Posted

odgledao sinoc, mnogo mi se svideo, dajte nesto slicno :lolol:

Posted

Pa nema.

Ako oces priblizno kvaltetnog akcijasa gledaj raid2.

Posted

pa znam da nema. mada taj Raid2 nijesam gledala pa ću ga overiti narednih dana.
btw nema 2d projekcija u našem selu :rant:

Posted (edited)

odgledao sinoc, mnogo mi se svideo, dajte nesto slicno :lolol:

odgledaj opet :fantom:

Edited by Hella
Posted

Odgledao film, pročitao topik... Najupadljivije nešto je Tonijeva fascinacija sa Raid 2 :D

Iako je film tematski siromašan i jasno se svrstava u nepopularni žanr "akcije", ja sam uživao u svakom smislu. Estetika pre svega, fotografija, scenografija, ceo svet i ambijent, sve mi je pogođeno. Odnos Teron i Hardija umeren i suptilan, bez patetike i preterivanja, jako cenim kada se ne pređe ta granica neukusa tj šablon u kome glavni akteri moraju da se dohvate. Čitam da su neki nezadovoljni Hardijem... Top 3 face/glumca Holivuda trenutno, možda i No. 1 od novijeg talasa, iako ovde nije ne znam kako briljirao, čovek nije progovorio prvih sat (što mi je takođe cool, netipičan glavni lik).

Sve u svemu, jaka osmica. :thumbup:

Posted

Šta znači tematski siromašan?

Film govori o herojstvu u doba borbe za goli opstanak. Ja ne znam kako to može da bude siromašno.

Posted

Govori o herojstvu u doba borbe za goli opstanak sa 99% akcije, nije da imam problem sa tim. Barem ja nisam uspeo nešto posebno emotivno da se povežem sa nekim likovima i/ili njihovim odnosima i bolje mi je tako nego da se to radilo na silu. Mislio sam u smislu priče i naracije, idu tamo, idu nazad, gomila sranja usput, to je manje više to.

Posted (edited)

Pa nema.

Ako oces priblizno kvaltetnog akcijasa gledaj raid2.

Spoiler za Raid2.

sve nelogicnosti u Mad Max-u blede u poredjenju sa voznjom kroz u po bela dana prazne ulice indonezanskog megapolisa. :D

Edited by Gandalf
Posted

Mozda tebi al ti nemas pojma o filmovima.

Glase, to sto je radnja jednostavna ne znaci nuzno da je tematski siromasan. U ovom slucaju cak naprotiv.

Posted

Toni, "radnja jednostavna" i "tematski siromasan" ionako ništa ne znači. U ovom slučaju čak naprotiv.

Posted

Odgledo. Ostaje zal sto umesto coca cole nisam imao pivo. Lepa kombinacija akcije, voznje, dobrih chki i ludila. Film malo degradira zene ali to je vec ocekivano u simple bad vs evil, creation vs destruction pricama.

Posted

Kako to degradira zene?

Jedva cekam da cujem objasnjenje.