pbg12345 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Džizs, ajde čitaj napisano. Niko nije rekao da je Bobi krivac za poraz, samo komentarišem ono što vidim. Naravno da je Radonjić najodgovorniji. Čovek apsoluno ništa nije spremio za ovu seriju, a ono sinoć je jedna od najlošije vođenih utakmica koje sam u životu video. Pred Radonjićem su neke važne odluke, uključjući i: Redukovati minutažu Blažiču na najmanju moguću meru (nema šanse); Uvesti Tejića u rotaciju, a ne trošiti Kalinića na Mačvanu (nema šanse); Povećati minutažu Mitroviću (moguće); Dati Jenkinsu carte blanche (moguće); Psihički smiriti ekipu i održati neke motivacione govore (hahahahaha). Prestati da samo jebeno reaguješ na to što tvoj idol sa druge strane radi (not bloody likely). setih se veceras ovog posta sve te poslusao :D
Milogled Bluff Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Cestitke ciganima na cistoj i zasluzenoj pobedi i srecno u EL.
ToniAdams Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Cestitke ciganima na cistoj i zasluzenoj pobedi i srecno u EL. +1 a nama zelim samo da ono govedo ode iz kluba i povede svog cestitog baranina sa sobom. ostalo ce doci samo od sebe.
ToniAdams Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ma ok, al taj kapiram ima ulogu dezurnog fikusa. i njemu daleko lepa kuca, vazda je bio seljacina.
Timmy Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 a sta sam lose napisao? samo dva igraca kkp su pravi primer sportista... i ja bih iskreno voleo da Gagi nabode neki dobar ugovor i da izbori mesto u reprezentaciji... Lupaš i dalje. Sa tim što pišeš ispada da nekih 11-12 igrača Partizana nisu sportisti. Bezobrazno veoma i ne znam čemu taj poriv.
Timmy Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ma ok, al taj kapiram ima ulogu dezurnog fikusa. i njemu daleko lepa kuca, vazda je bio seljacina. Predsednik kluba ne može biti fikus i veoma je odgovoran za neuspehe kluba. A sve je krenulo od logike da nama ne treba marketing :frust:
pbg12345 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Lupaš i dalje. Sa tim što pišeš ispada da nekih 11-12 igrača Partizana nisu sportisti. Bezobrazno veoma i ne znam čemu taj poriv. vala bas kao sto rekoh na drugoj temi, cela serija je prosla izuzetno korektno igracima jednog i drugog tima naklon do poda. odigrali su maksimalno motivisano, muski, kako i treba da se igraju ovakve utakmice, ali u granicama sporta izuzetak su naravno pavlovic i vujosevic i donekle blazic, ali ovaj potonji opet nije dosegao nivo ove dvojice, mada u poslednje dve utakmice i nije imao prilike da se razmase, jer je imao mizernu minutazu
Zavrzan Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Da li su izasli termini utakmica finala?Neko rece da je prva tekma vec u nedelju?
Mil@n Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 kao sto rekoh na drugoj temi, cela serija je prosla izuzetno korektno Znači dva pesničenja Pavlovića, jedno u jaja jedno u glavu, prozivanje igrača za fizički izgled, hvatanje igrača za nogu dva puta it čista mira, zatim ono nasrtanje Murića na Dženkinsa takođe iz čista mira tačnije iz čiste nemoći je izuzetno korektno? Sreća da ovi naši imaju debele živce inače bi bilo još gore. Često taj udareni vrati pa nastane haos na terenu. Barem ta utakmica sa tim momentima je sramota za košarku a pre svega za te igrače. I nije bilo to slučajno u trećoj tekmi, svi su znali da je prelomna i tenzija je učinila svoje. Bitno je da se sve ok završili i da su /nadam se/ i jedni i drugi shvatili posle odgledanih snimaka koliko je to ružno i koliko degradira i sebe i tim i navijače i sve, pa je 4. tekma prošla korektno zbog čega mi je neizmerno drago. Al da je bilo izuzetno korektno, pa i nije.
kizjah Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 cestitke boljem timu i sve najbolje u el ovo je dobra stvar za basket ovde a kalina je bogotac
aram Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Cestitke ciganima na cistoj i zasluzenoj pobedi i srecno u EL. plus i od mene :)
pbg12345 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Znači dva pesničenja Pavlovića, jedno u jaja jedno u glavu, prozivanje igrača za fizički izgled, hvatanje igrača za nogu dva puta it čista mira, zatim ono nasrtanje Murića na Dženkinsa takođe iz čista mira tačnije iz čiste nemoći je izuzetno korektno? Sreća da ovi naši imaju debele živce inače bi bilo još gore. Često taj udareni vrati pa nastane haos na terenu. Barem ta utakmica sa tim momentima je sramota za košarku a pre svega za te igrače. I nije bilo to slučajno u trećoj tekmi, svi su znali da je prelomna i tenzija je učinila svoje. Bitno je da se sve ok završili i da su /nadam se/ i jedni i drugi shvatili posle odgledanih snimaka koliko je to ružno i koliko degradira i sebe i tim i navijače i sve, pa je 4. tekma prošla korektno zbog čega mi je neizmerno drago. Al da je bilo izuzetno korektno, pa i nije. slucajno su preskocio onu poslednju recenicu gde sam napisao sa izuzetkom vujosevica i pavlovica? muric je imao taj jedan nesportski potez, doduse isto toliko i blazic i smatram da kod njih dvojice za razliku od ove dvojice prvopomenutih nije postojala namera za incidentom u odbranu murica, to se desilo na kraju vrlo bitne utakmice koju njegov tim gubi i posle trojke zvezde u poslednjim sekundama kad je utakmica vec bila resena. naravno da to nije opravdanje i da je to svakako nesportski potez, ali ne treba od toga praviti ne znam kakav skandal Edited April 20, 2015 by pbg12345
levi Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Pavlović i Jaka i naravno Dule, su jedini bili destruktivni. Svima ostalima svaka čast, za igru i ponašanje
Recommended Posts