Jump to content
IGNORED

MLB 15

Prospero

Recommended Posts

Posted

lepo sam rekao da je vašington smeće :fantom:

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

161

• Miljenko

134

• Strahan

128

• stoutspectacledbold-head

61

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lepo sam rekao da je vašington smeće :fantom:

Taj rad. Bio planirao da pogledam snimak danas, ako dobiju, a znao sam da sigurno dobijaju ( al' po pič'ci ) .

Posted

miller iz indiansa kida bukvalno. 2ip 5k

bot 8 cle vodi 2-1

Posted

Fin mec, ininzi tecno klize ... Sve po ps-u. Miler izdominirao, Kodi Alen rutinski zatvorio, a LBJ dobio dres Napolija .

Posted

umalo smo ispustili mec, zajebo Maddon, nije trebao da menja Lestera... posle se Dodgersima obila glupost o glavu. pa ko jos walkuje Heywarda, no matter the reason? Miggy Montero im naplatio...

a Baez je apsolutni kralj. dok Rizzo i  Russell nastavljaju sa 0 u hit koloni, Baez i Bryant nastavljaju dominaciju

Posted

Cleveland se bas naustrio :o

defiitivno najvece iznenadjenje ove sezone... 

mi moramo dobiti danas. Arrieta vs Hill. treba nam jedna Arrietina dominacija, jer u sredu baca Lackey u kojeg se nimalo ne pouzdam. i Rizzo i Russell bi stvarno mogli nesto da pogode. udaraju gore od Heywarda :s

Posted

odgledao condensed kabze i dodzere. la okrenuo na 2-1, hill odlican. danas urias vs lackey, urias prvi start u po, dajem prednost lackeyu

Posted

kako udaramo, cini mi se da bih ja imao par 1-2-3 inninga... zadnji voz da batting proradi, jer izgubimo li, tesko cemo 1-3 da nadoknadimo

Posted

Stvarno im je Estrada jeb'o kevu svojim mrtvim loptama .

Posted

Nema sta drugo biti sledece nego da Klivlend osvaja Mls . Nakon sto, jelte, uzmu WS . Ne bi Toronto dosao do run-a jos jedno metar dana da je trajao mec . Glupi Bautista, pre meca, " usrace se Merit ", umesto lepo " igrace bez pritska, to je dete, a sta zna dete sta je 200 dvesta tona ... " .

Posted

cini mi se da su dodzersi pokadeni u drugom iningu, urias se raspao kasnije. danas maeda vs lester. maeda rasturen u prvom mecu, kabzi poceli ponovo da udaraju bice veselo.

Posted

dobro je, izvukli smo se iz cabra za sada... sada jos jedna

inace, Cubs scoring u prvih 5. 8, 0, 0, 10, 8. kod nas nema sredine izgleda :D

Posted

tesko ce dodzersi ovo da okrenu, pitanje je da li kabzi dobijaju 4-2 ili 3

Posted

World Series baby, World Series!!!

prvi put nakon 71 godine, jbt!

a titula je na 108 vec :( 

this is the year!