Jump to content
IGNORED

MLB 15

Prospero

Recommended Posts

Posted

dobar treci ining za nationalse postigli su 4r

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

161

• Miljenko

134

• Strahan

128

• stoutspectacledbold-head

61

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rendon macka ! :Hail: I Espinoza manijak, voli popiti HbP vise no ista .

Posted

Dobri stari Gio, obavezno mora da prospe sve sto je pomuzao .

Posted

Rutinski. :fantom:

Posted

A sunce ti, Arrieta 3R HR MadBumu...  :ohmy:

Posted

znao sam, znao sam, znao sam!  :frust:

ne mozes ove pedere izbaciti. tacno postaju novi Cardinalsi, u picku materinu! imali smo ih 3-2 posle 7, i onda usrao Chapman.

sutra Lackey vs Moore. bice jebeno, jer nam hitteri nista ne rade. postigli smo 11 runova za 3 tekme, od kojih je 6 delo pitchera(2RBI single Hendicks, solo HR Wood i 3R HR Arrieta). znaci hiiteri su odgovorni samo za 5 runova u 3 tekme!!! Baez solo HR, Zobrist RBI singlle, i Bryant RBI single i 2R HR. Rizzo je 0/13 u seriji :s

panic button! :(

Posted

Pogledao sam hajlajce i mislim da nisu okačili onu reklamu za Carse na ogradu ono u devetom ne bi bio HR za izjednačenje. U Chicagu da imaju imalo čojstva ne bi pristali da im se upišu ti bodovi, ali sad su navukli lošu karmu i zbog toga su izgubili utakmicu i ispadaju game 5 :fantom:

tzv McQueen curse

Posted

Jebeni Adrijan Gonzales. Uvek se obradujem kada je na njega red, komentatori vazda ga hvale da mu je tekuca sezona najgora u karijeri i eto ti ga na 2 run homer .

Posted

ross radi hbp na pedersonu, baze su bile pune za 4-2 lad

menja ga oliver perez

Posted

Ovo sad kako je derano ... Pa, i nije tako krvavo .

Posted

Trajnen baksuz.

Posted

2 hita za 8 inninga, 2-5 down, ja se vec spremio za petu....

Bryant single, Rizzo walk, Zobrist RBI double, Contreras 2RBI single, Heyward bunt Contreras out ali greska za DP Heyward na drugu stigne, i onda Javy fing Baez, RBI single za 6-5!!!

Chapman nije sjebao ovaj put, 3K za pobedu i NLCS!

zgazili smo bubasvabe!

Posted

Bas luda utakmica, prodjose Dodgersi...

Posted

prodjose. cela serija je bila luda. Kershaw zatvorio, izbacio poslednja dva hittera. i to nakon sto je prekljuce bacio 110 pitcheva. pre njega, closer Jansen bacio preko 50 pitcheva za 2.1IP. to se zove "all in" :)

nocas krecu Cleveland i Toronto, sutra mi i Dodgersi. nama sigurno seriju otvara Lester, za Dodgerse nemam pojma. verovatno Maeda, ako im ne padne na pamet da izvlace tri starta od Kershawa pa ga startuju oma :D