Grandilof Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Metsi, ej Metsi ce u WS, da mi je neko pricao. I to iz nase bengave divizije. Samo jos da uzmu se ubijem. Murphy poludeo sunce ti.
Strahan Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Murphy opet Hr... Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Metsima je Cespedes legao, kao budali samar. Bio je odlican po prelasku iz Detroita, u doigravanju korektan. Rotacija im savrseno funkcionise. Harvey i deGrom mi nisu iznenadjenje, ali konstantnost ostalih startera sigurno jeste.
Strahan Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 1-0 za Kanzas posle extra ininga. Metsi ispustili prednost u 9. Sent from my iPhone using Tapatalk
Strahan Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Royalsi na pobedu od osvajanja WS. Preokret u 8. iningu gde su Metsi imali prednost 3-2 i uspeli da uprskaju posle E Marfija, kasnije se i Familia raspao po 2x u finalu.
Strahan Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 5r za KC u 12. Iningu i pobeda 7-2. Uspeli su. Sent from my iPhone using Tapatalk
Prospero Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Drugu sezonu igraju odlično, imaju plejof iskustvo, dobijaju većinu "sitnih" borbi za baze, kako je Hozmer sinoć istrčao sa 3. na houm za izjednačenje u osmom iningu je lična karta Rojalsa. Potpuno zasluženo, nema šta.
freakns Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Bravo za Royalse. Kada vec nismo mi, bolje oni nego mrtvi Metsi... A realno su i imali najbolji tim.
Recommended Posts