October 21, 20159 yr Metsi, ej Metsi ce u WS, da mi je neko pricao. I to iz nase bengave divizije. Samo jos da uzmu se ubijem. Murphy poludeo sunce ti.
October 21, 20159 yr Metsima je Cespedes legao, kao budali samar. Bio je odlican po prelasku iz Detroita, u doigravanju korektan. Rotacija im savrseno funkcionise. Harvey i deGrom mi nisu iznenadjenje, ali konstantnost ostalih startera sigurno jeste.
October 28, 20159 yr 1-0 za Kanzas posle extra ininga. Metsi ispustili prednost u 9. Sent from my iPhone using Tapatalk
November 1, 20159 yr Royalsi na pobedu od osvajanja WS. Preokret u 8. iningu gde su Metsi imali prednost 3-2 i uspeli da uprskaju posle E Marfija, kasnije se i Familia raspao po 2x u finalu.
November 2, 20159 yr 5r za KC u 12. Iningu i pobeda 7-2. Uspeli su. Sent from my iPhone using Tapatalk
November 2, 20159 yr Author Drugu sezonu igraju odlično, imaju plejof iskustvo, dobijaju većinu "sitnih" borbi za baze, kako je Hozmer sinoć istrčao sa 3. na houm za izjednačenje u osmom iningu je lična karta Rojalsa. Potpuno zasluženo, nema šta.
November 3, 20159 yr Bravo za Royalse. Kada vec nismo mi, bolje oni nego mrtvi Metsi... A realno su i imali najbolji tim.