pacey defender Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 i dalje mu ne donose vodu. ^_^ šta mu rade....
Hamlet Strašni Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 A kukanje zbog vode. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Hamlet Strašni Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ja sam staromodni čovek. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Takeshi Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 vanredna kzn o uspesima u budzetu. o mrtvima sve najbolje.
Meazza Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Gebelsov učenik. I što je najgore, ovo prolazi kod onih kod kojih treba da prođe da bi ostao na vlasti i da se ništa ne bi desilo.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Nevera. U nekom paralelnom univerzumu, pobesneli novinari u trenutku nezadržive ljudskosti ga gađaju kamerama i aparatima i psuju mu mater bolesnu dok on stoji i gleda kao Čaušesku na terasi.
Lezilebovich Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 znači, više je pričao o nesrećama iz dvehiljaditih nego oko ovoga. sad ćemo videti da li je ikar u pravu i drugi put - da se ovo neće moći zataškati, jer se upravo krenulo sa tim sa najvišeg vrha
Prospero Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 čekajte da čujemo o deficitu *** hvala profesoru pavlu petroviću
Dr Arslanagić Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Људски шљам, олош погана. Најгори човек који је водио Србију икад.
akibono Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 žvalavo puvalo..... mislite malo o deci i borovnicama
Downforce Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) I tako helikopterska nesreca u levoj ruci je nestala - puf! Ali ako pogledate u moju desnu ruku, videcete smanjeni deficit na ovom zeki kojeg sam izvukao iz sesira! Kao ocajna madjionicarska predstava... Edited April 4, 2015 by Downforce
Prospero Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 zbog poplava u rudniku zapadna tamnava imali smo manju proizvodnju el.energije, imamo rast prerađivačke industrije i rast u prometu roba na malo.
Recommended Posts