December 24, 20168 yr zašto da ne eskalira Pa ima ih i kojima je u interesu da eskalira. Meni i mnogim drugima nije, pa eto zato da ne eskalira.
December 24, 20168 yr zašto da ne eskalira Jel znas ti uopste sta je eskalacija. Pazi, ono tvoje krio sam se 99te u plastu sena od tomahavka tesko da se moze zvati eskalacijom.
December 24, 20168 yr Sad ce IndridCold da ti objasni da je Kalifat fejk njuz jer Arapi nemaju slovo 'p'. Tu mapu je pravila neka obicna budala, a ne zna se ni odakle je potekla. Anathol umesto Rum. Orobpa - nidje veze, slovo p cak ni ne postoji u arapskom. Alkinana umesto Misr. Edited December 24, 20168 yr by ObiW
December 28, 20168 yr evo kakvo su bogatstvo donele samoubilačke halucinacije o besmislu života bez multikulturalizma „Wir müssen konstatieren, wir sind in einem Kriegszustand.“
December 28, 20168 yr Sta kazu? Da treba pobiti sve musllimane, Jevreje, Srbe i predstavnike krupnog kapitala.
December 29, 20168 yr A Hrvatima ni dlaka s glave da zafali, pizda im materina nacisticka. Edited December 29, 20168 yr by ObiW
December 29, 20168 yr Da treba pobiti sve musllimane, Jevreje, Srbe i predstavnike krupnog kapitala.Sto predstavnike krupnog kapitala?
December 29, 20168 yr Mene uvek kopkalo to sa predstavnicima... Krupni kapital izabere predstavnike, dodje revolucija i njih roknu?