dillinger Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 naravno da nije, ako si normalan. Jeste jer ne živiš u Homicide Life on the street već u svetu opterećenim terorizmom gde svaki ovakav čin ima ozbiljne političke implikacije. I naravno da je bolje da je neki nacoš u pitanju
burekdzija Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 I naravno da je bolje da je neki nacoš u pitanju e stvarno, kako jedno moze da bude bolje od drugog, objasni mi?
stoka Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Jedino pouzdano što može za sada da se tvrdi je da su napadači pod nekim opijatima ...
ToniAdams Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 mislim da se ljudima u trznom centru trenutno jebe za taj vid racionalizacije.
aram Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 A da se ti malo teras u kurac pa da budemo kvit? Sta je frka kvarim ti pc narativ? I da ponovim da se tako nadam da su u pitanju lokalni neonaciji jer inace nece to biti na dobro ako su stranci a ne daj boze migranti Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока a šta kaže tvoj nazi drug orban? ajd malo kako je on to lepo rešio, nisi odavno...
vememah Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) RTL-ov voditelj upravo kaže 6, na sajtu Zidojčea pričaju o 7 ubijenih. Edited July 22, 2016 by vememah
dig_chohano Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 a šta kaže tvoj nazi drug orban? ajd malo kako je on to lepo rešio, nisi odavno... Brate Arame, to je Pontijak, Uroš bez duše, man se ćorava posla.
aram Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Brate Arame, to je Pontijak, Uroš bez duše, man se ćorava posla. +1 u minhenu policija proglasila vanredno stanje, i ovde u NRW-u podignuta pripravnost
dillinger Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 e stvarno, kako jedno moze da bude bolje od drugog, objasni mi? Zato što bi nastavak sage o islamskom terorizmu sa obe strane (samih počinitelja i njihove strategije, i na drugoj strani odvratne evropske reakcije) bio odveć preozbiljan pattern, naročito sa preseljenjem iz Francuske u Nemačku.
vememah Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Dijalog na Redditu o onoj razmeni uvreda sa krova. - The shooter says "scheiß Türken" (fucking Turks, i.e. the predominant middle eastern ethnicity in Germany); the cop calls him a "Kanaker" (racial slur for middle eastern) but the shooter replies saying he is German-born. Also, the shooter is speaking German in a local accent. - This is incorrect, he's speaking almost perfect 'hochdeutsch' (written german).- Correct. The person yelling at him Bavarian accent. The person answering, clean German. But still VERY clean. So that means he is either German or has been here a long time.https://www.reddit.com/r/Munich22July/comments/4u4evy/mayor_german_tabloid_bild_also_reports_possible/d5mq79v Edited July 22, 2016 by vememah
aram Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 #offenetuer na tviteru, akcija "otvorena vrata" za one koji su se zatekli u Minhenu a sad nemaju gde... https://twitter.com/hashtag/offenetuer?src=hash
Metemma Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Dijalog na Redditu o onoj razmeni uvreda sa krova. The guy insulting the shooter is not a cop, the "scheiß Türken" is not coming from the shooter. The shooter also has no accent.
Ros Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 evo se konacno vratih iz grada. ove moje dve bile u teatru gde je cerka imala generalnu probe opere, a zena gledala. nisam imao problem da odem do tamo i da se vratim kuci posto je to dosta udaljeno od trznog centra. kompletan javni prevoz je zaustavljen. samo policija, taksisti i takvi kao ja sto kupe svoje po gradu. i gomila glasina o pucnjavama na drugim mestima, sto se ispostavilo kao netacno. zasad
vememah Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) ^ Pogledao sam još jednom, mislim da to nije tačno. Evo još jednom tvita sa tim videom, upravo ga emituju na ZDF-u. Edited July 22, 2016 by vememah
jms_uk Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 RTL-ov voditelj upravo kaže 6, na sajtu Zidojčea pričaju o 7 ubijenih. Munich police have confirmed on Facebook that six people have been killed. A Munich police spokesman has just announced that police are looking for up to three perpetrators. Many people are severely injured.
Recommended Posts